UniCredit lansează noi împrumuturi pre-aprobate pentru a sprijini întreprinderile mici din şapte ţări din Europa Centrală şi de Est: România, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Prin introducerea acestei soluţii de creditare mai rapide şi mai simple, clienţii UniCredit vor avea acces la limite mai mari pentru susţinerea sau creşterea activităţilor lor, cu mai puţină documentaţie şi fără nevoia de garanţii suplimentare. Suma şi perioada împrumuturilor pre-aprobate sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor locale specifice din fiecare ţară.

„Susţinerea segmentului de companii micro, cu cifră de afaceri de până la un milion de euro, este un pilon important al strategiei noastre pentru anul 2023. În acest sens, dezvoltăm noi acţiuni prin care să răspundem nevoilor specifice ale acestui profil de client şi să construim relaţii de parteneriat pe termen lung", spune Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Creditul pre-aprobat vine cu beneficii multiple: limite de finanţare adaptate în funcţie de nevoile şi bonitatea specifice clientului, garanţii minime pentru obţinerea de capital de lucru, destinat susţinerii activităţii curente, un proces de contractare facil, care presupune o singură vizită la bancă în cadrul căreia se va semna documentaţia contractuală.

Această nouă soluţie de finanţare este concepută pentru a răspunde nevoilor proprietarilor de întreprinderi mici şi preocupărilor acestora cu privire la gestionarea finanţelor. Acest lucru este posibil prin reducerea documentelor pentru împrumuturile pre-aprobate şi prin accelerarea procesului de aprobare prin automatizare.

Foto: Dreamstime