UniCredit Bank majorează dobânzile pentru depozite și oferă până la 8% pe an pentru depozite în lei constituite pe 12 luni de clienții persoane fizice, liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub un milion de euro.

De asemenea, clienții pensionari care încasează pensia folosind oferta GeniusCont de la UniCredit Bank beneficiază și în sucursale de aceleași dobânzi ca pentru depozitele constituite prin mijloace electronice. Pentru toate categoriile de clienți persoane fizice, suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit este de 500 lei sau 200 euro ori dolari.

Pentru depozitele la termen, cu dobândă fixă pe trei, șase și 12 luni constituite în sucursală, se aplică dobânda corespunzătoare pentru depozitul constituit prin Online Banking sau Mobile Banking, minus 0.30 puncte procentuale pentru depozitele în lei și 0.10 puncte procentuale pentru depozitele în euro sau dolari.

Începând de la aceeași dată, 5 septembrie, banca majorează dobânzile oferite și pentru clienții liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub un milion euro.

„Ajustăm o dată în plus propunerea comercială de dobânzi pentru depozitele la termen astfel încât să ne susținem și încurajăm clienții să continue să economisească și în actualul climat economic. Atât pentru persoane fizice, cât și pentru liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro, prin oferta actuală, UniCredit Bank se poziționează în rândul băncilor care oferă cele mai bune alternative de economisire, cu dobânzi de până la 8% pe an pentru depozitele la termen în lei pe o perioadă de 12 luni", spune Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Toate detaliile despre noile dobânzi UniCredit Bank pentru persoane fizice și liberi profesioniști, aici.