UniCredit Bank anunță o nouă ofertă comercială pentru persoanele fizice, prin care remunerează cu până la 3,9% pe an depozitele la termen în lei, dacă acestea sunt constituite prin mijloace electronice.FSB 2023

„Rămânem consecvenți angajamentului de a le propune clienților noștri instrumente atractive de economisire și oferim acum dobânzi standard pentru depozitele în lei constituite în sucursală situate între 2,8%  și 3,6% pe an, în funcție de termen. Încurajăm însă, și în contextul acestei oferte, utilizarea mijloacelor moderne de lucru cu banca, astfel încât constituirea unui depozit la termen prin Mobile sau Online Banking asigură un beneficiu suplimentar de 0,3 pp (puncte procentuale, n.red.) față de dobânda standard acordată în sucursală pentru depozitele în lei la termen de 3, 6 sau 12 luni”, spune Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Mai exact, pentru depozitele la termen în lei cu prelungire automată pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data de 4 aprilie 2022, banca oferă o dobândă de 3,6% pe an pentru depozitele constituite în sucursală și de 3,9% pe an pentru depozitele constituite prin Online Banking sau Mobile Banking. 

Pentru perioade mai scurte, precum șase sau trei luni, banca oferă 3,3%, respectiv 2,8% dobândă, pentru întreaga durată a contractului. Pentru un plus de dobândă de 0,30 de puncte procentuale, clienții pot alege să își constitui depozitele prin utilizarea acelorași instrumente de plată electronice.

Suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 500 lei sau 200 de euro sau dolari, iar comisionul de deschidere al unui depozit, precum și mentenanța și desființarea lui, sunt zero, potrivit Unicredit Bank.

Mai multe detalii, precum și un calculcator pentru dobândă, sunt disponibile aici.

Sursă foto: 18000881 © Viorel Dudau | Dreamstime.com