UniCredit Bank lansează o nouă funcționalitate în aplicația de internet banking, BusinessNet pentru clienții persoane juridice – emiterea și reemiterea cardurilor de debit 100% online.

Solicitarea de emitere și reemitere a cardurilor de debit emise pe companie se realizează în câteva minute, direct din aplicația BusinessNet, în modulul  <Card Management>, fără a fi necesară prezența la bancă sau completarea unor documente pe hârtie.

„Grupul UniCredit este permanent preocupat să vină în întâmpinarea nevoilor clienților săi, iar digitalizarea serviciilor și produselor este una din principalele direcții urmărite. Prin lansarea functionalității de emitere/reemitere carduri de debit  în aplicația BusinessNet, clienții  vor economisi timp, efort și resurse pentru afacerile lor”, a spus Raluca Popescu, Vicepreședinte Executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank.

Astfel, clienții companii, prin utilizatorii aplicației BusinessNet (reprezentanții companiei cărora le-au fost acordate drepturi de către reprezentanții legali) au posibilitatea să solicite online:

  • Emitere și înlocuire/reemitere carduri business de debit;
  • Modificarea conturilor atașate cardurilor de debit business sau ordinea conturilor atașate cardurilor;
  • Gestionarea limitelor zilnice/lunare/cumulative de tranzacționare ale cardurilor la ATM, POS și Internet;
  • Blocarea temporară a cardurilor pentru control și siguranță în tranzacționare și revenirea la starea anterioară, solicitând deblocarea cardurilor;
  • Activarea/dezactivarea tranzacțiilor de tip Mail Order/Telephone Order și/sau Fallback (pentru o perioada determinată de maxim 14 zile).