Token Financial Technologies a încheiat un parteneriat cu Synlab România, parte a celui mai mare grup european de diagnostic medical. Colaborarea vizează instalarea a 74 de dispozitive OderoPOS în cele peste 60 de locații Synlab.

OderoPOS este o soluţie completă de plată şi gestiune a vânzărilor, cu sistem de operare Android, care oferă acces la cele mai noi tehnologii financiare, de la procesul de plată până la gestionarea stocurilor şi a vânzărilor. Token va fi singurul furnizor de soluții de plăți digitale în cadrul centrelor Synlab România, iar astfel plata va fi rapidă, sigură și facilă. De asemenea, clienții Synlab vor avea opțiunea de a plăti în rate fără dobândă, oferind astfel o nouă facilitate de plată.

Rețeaua Synlab operează în peste 30 de țări de pe patru continente, fiind realizate peste un milion de teste de laborator zilnic în Europa. În România, Synlab este prezent, la acest moment, prin șapte laboratoare proprii și peste 60 de centre de recoltare din toată țara.

„Am ales să colaborăm cu Token Financial Technologies pentru a elimina o serie de probleme care apar, de regulă, când vine vorba despre rețeaua de dispozitive destinate procesării tranzacțiilor cu cardul. Am găsit în Token un partener implicat, atent și proactiv. Prin această colaborare ne dorim să asigurăm o experiență îmbunătățită clienților noștri în ceea ce privește plățile cu cardul la efectuarea analizelor medicale. De asemenea, vom continua colaborarea pentru a implementa noi soluții din portofoliul Token", a precizat Andreea Oncioiu, CEO Synlab România.

România este prima subsidiară Token din afara Turciei. Compania este prezentă în piața locală de la începutul anului, unde a investit, până în prezent, aproximativ 7 milioane de euro.