tbi Bank și Regina Maria fac parteneriat pentru a oferi opțiuni mai accesibile de îngrijire a sănătății și oferă un abonament garantat, valabil timp de un an, celor care plătesc un plan de tratament în rate fixe, prin intermediul unui plan de finanțare oferit de tbi Bank.

Oferta este disponibilă în perioada 16 ianuarie – 28 februarie, pentru o valoare a achiziției mai mare de 5.000 de lei. Soluțiile de finanțare tbi pot fi folosite pentru orice achiziție majoră în domeniul sănătății: aparat auditiv nou, tratament stomatologic, naștere la o anumită clinică sau intervenție chirurgicală.

„De peste 27 de ani dezvoltăm infrastructura medicală din România și oferim soluții personalizate de prevenție și tratament, având ca principală misiune sănătatea comunității în care trăim. Ne propunem să ajutăm cât mai multe persoane să efectueze cel puțin un screening și un control medical de rutină în fiecare an, iar parteneriatul cu tbi Bank contribuie la acest lucru și ne sprijină să creștem gradul de prevenție în rândul românilor”, spune Georgiana Andrei, Corporate Sales Director la Regina Maria.

Regina Maria este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale din România, cu o experiență de peste 27 de ani în domeniu. Rețeaua oferă acoperire națională și un sistem integrat de prevenție și tratament, cu 59 de policlinici, peste 400 de clinici partenere, zece campusuri medicale, șapte spitale, patru maternități, laboratoare și centre de imagistică și mii de medici specialiști.

tbi Bank este o bancă de tip „challenger” din Europa de sud-est şi principalul jucător BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme „phygitale".