Creșterea prețurilor continuă să reducă puterea de cumpărare a românilor, iar inflația tot mai mare continuă să erodeze economiile acestora. Dat fiind contextul, TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani, cu o dobândă de 10%. Banca a actualizat toate dobânzile la depozitele în lei pentru a se adresa și clienților care preferă scadențele pe termen scurt și mediu.

TBI Bank oferă acum scadențe între 1 și 60 de luni pentru produsele de economisire, în timp ce dobânzile încep de la 5% pentru depozitul pe o lună, 8% pentru cel pe 12 luni, 8,75% pentru cel pe 24 de luni și 9,50% pentru cel pe 48 de luni.

„În condițiile în care BNR se așteaptă ca inflația să scadă sub 10% în următorii ani, le oferim clienților noștri un instrument de economisire eficient pentru a atenua efectele negative ale inflației și pentru a obține un randament real, pozitiv și previzibil pentru banii lor", a spus Lukas Tursa, SVP Funding, TBI Bank.

Suplimentar, TBI Bank a tăiat și comisioanele, care acum sunt 0 atât pentru deschiderea unui cont de depozit online sau offline, în sucursale, dar și pentru administrarea și depunerea sau retragerea banilor în numerar la scadență.

Clienții își pot prelungi ușor depozitul dacă aleg reînnoirea automată la scadență și capitalizarea dobânzii. De asemenea, ei beneficiază în continuare de o dobândă anuală de 1% chiar și atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și aleg să închidă depozitul mai devreme dacă apar nevoi neprevăzute.

Sursă foto: TBI Bank