Raiffeisen Bank, prin intermediul factory, program emblemă pentru sectorul IMM din România, face încă un pas pentru susținerea antreprenorilor români și pune la dispoziția acestora 14 posturi de lucru în cele mai atractive spații de co-working din București, Brașov, Cluj, Iași și Oradea.  

În baza unei programări, spațiile vor putea fi accesate gratuit, în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie de către antreprenorii din comunitatea factory by Raiffeisen Bank sau de către cei care își doresc să devină membrii acesteia.  

„Fiecare acțiune pe care o gândim în programul factory by Raiffeisen Bank îl are pe antreprenor în prim plan. Prin intermediul acestei inițiative ne dorim să conectăm comunitatea #madeinfactory cu alți antreprenori, freelanceri și decision makers, astfel încât aceștia să lucreze eficient într-un mediu relaxant, care să stimuleze creativitatea”, spune Bianca Chișulescu, Program Manager, factory by Raiffeisen Bank. 

Spațiile factory by Raiffeisen Bank disponibile în: 

  • București, patru posturi de lucru la V7 Startup Studio – spațiul din inima Capitalei, în apropierea Ateneului Român, într-o clădire premium cu acces 24/7, reunește o comunitate formată din cei mai buni profesioniști în domeniile lor (de la importante proiecte non-profit, până la afaceri din zona noilor tehnologii). 
  • Brașov, două posturi de lucru la Hub 1317 – primul spațiu de coworking din Brașov, unde vibe-ul excelent este dat de o comunitate de antreprenori și frelanceri care par a fi parteneri în promovarea unui nou stil de lucru. 
  • Cluj, două posturi de lucru la Cluj Hub – o locație ultra-centrală, cu o comunitate de peste o mie de membri: antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse și freelanceri din zona digitală și creativă. 
  • Iași, patru posturi de lucru la Hub 932 – spațiul unei echipe de profesioniști pasionați, cu expertiză de top, de la analiza inițială de afaceri (BA), până la partea de dezvoltare a oricărei tehnologii sau limbaj cu lansare live, întreținere și suport. 
  • Oradea, două posturi de lucru la FIxMAKERS – o suprafață de 700 de metri pătrați, localizată la demisolul unuia dintre cele mai valoroase edificii în stil baroc din România, Palatul Episcopiei Romano-Catolice, amenajată special pentru a facilita activitatea comunității creative a orașului.