Sorin Suciu preia conducerea Direcției Corporații Regionale și Sector Public din cadrul Raiffeisen Bank România, cu atribuții în coordonarea unuia dintre cele mai importante segmente de business ale băncii.

În noul rol, va coordona o echipă alcătuită din peste 100 de profesioniști și îi raportează lui Cristian Sporiș, Vice-Președinte & Head of Corporate Banking.

Anterior noului rol, Sorin Suciu s-a ocupat de coordonarea întregului segment de corporații și sector public, reprezentat de 8 centre regionale.

„Am acceptat cu mult entuziasm noul rol, de a conduce o echipă cu rezultate remarcabile, și împreună să oferim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea segmentului corporații medii, care reprezintă coloana vertebrală a antreprenoriatului”, a spus Sorin Suciu, Director Executiv, Direcția Corporații Regionale și Sector Public, Raiffeisen Bank România.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul bancar, Sorin face parte din echipa Raiffeisen din 2006, cea mai mare parte a timpului în calitate de Regional Corporate Director pentru Constanța. Sub coordonarea sa, regiunea Constanța a atins rezultate remarcabile, cu o echipă solidă de experți motivați să facă performanță. 

„În cei aproape 18 ani ani în echipa Raiffeisen, Sorin a contribuit cu întreaga sa expertiză și abilități de leadership la dezvoltarea segmentului corporații medii, unul dintre cele mai dinamice și provocatoare sectoare din economie. Îi urez succes în noul rol și sunt convins că, alături de echipa pe care o coordonează, va continua să susțină mediul de business local cu în linie cu nevoile de creștere ale companiilor”, a menționat Cristian Sporiș, Vice-President, Head of Corporate Banking – Raiffeisen Bank România.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Sorin și-a început cariera în domeniul bancar în 1997. Este căsătorit și are doi copii, în timpul liber este pasionat de sport, îndeosebi de triatlon, competiții la care participă cu multă energie ori de câte ori are ocazia.