Cum se schimbă orașele noastre cu ajutorul tehnologiei? Nu e vorba doar de senzori și mobilitate, ci de un ecosistem de servicii și digitalizare care fac viața în orașe mai bună. Despre acest lucru vom discuta la evenimentul Smart Future organizat de start-up.ro pe 25 aprilie.

Ce face un oraș să fie unul inteligent? Până acum am vorbit de tehnologii 5G, de mobilitate, de senzori, locuri de parcare. Dar nu e doar despre asta. Pentru că e important să ne uităm înspre calitatea vieții, iar aceasta este adusă de un sistem medical modern, automatizare și muncă mai ușoară, mobilitate verde, educație și transformare.

Sunt câteva dintre aspectele pe care le vom pune în dezbatere în cadrul panelului 3 - City of the Future - din cadrul evenimentului Smart Future, organizat de start-up.ro pe 25 aprilie la Hotel Sheraton București, dar și online pe platforma de experiențe virtuale IC Events.

Înscrie-te la acest link pentru a-ți rezerva locul la Smart Future 2023 și să discuți cu cei care schimbă România.

Sănătate și educație mai bune

Servicii accesibile și moderne de sănătate sunt esențiale pentru un oraș al viitorului. Rayscape este un startup care ajută doctorii să interpreteze mai bine imagistica prin intermediul inteligenței artificiale. Fac viața medicilor mai ușoară și îi scapă de task-uri care nu aduc valoare. Ecosistemul healthtech crește în România și aduce beneficii în orașe.

Citește mai mult pe start-up.ro