Asociația Română de Fintech (RoFin.Tech) își continuă demersul său de transformare a comunității de fintech și anunță calendarul de evenimente pentru sezonul de toamnă a anului 2022, alături de partenerul suport Raiffeisen Bank.

Asociația de breaslă a fondatorilor de companii fintech a accelerat dialogul instituțional al membrilor ei cu toți factorii implicați în această piață din România, pe parcursul ultimelor zece ediții creând un mediu unde comunitatea să își poată prezenta membrii și obiectivele acestora. Companiile românești din RoFin.tech își doresc să acopere printr-o serie de evenimente recurente toate modificările care au loc în piața din România, regiunea CEE, dar și internațional.

„Începem sesiunea de toamnă a Fintech Minds Meetup cu o temă de interes, despre tehnologiile smart de ultima generație și impactul lor în industria financiară. Alături de invitații ediției, Adrian Badea (SelfPay), Dan Cobeanu (Paypact) și Eugen Iacob (Raiffeisen Bank), vom avea ocazia să conversăm aducând în discuție utilizări curente care îmbunatățesc viața financiară și ridică nivelul calității experienței clienților băncilor", spune Cosmin Cosma, Președintele Asociației Române de Fintech 

În acest context, Fintech Minds Meetup a devenit deja o platformă deschisă pentru promovarea inovației din interiorul membrilor asociației, la fiecare ediție fiind invitate două companii membre, alături de parteneri suport ai Asociației, și invitați externi.

Calendarul sezonului de toamnă 2022 va cuprinde teme specifice industriei de fintech, reprezentate de către companiile membre ale Asociației Române de Fintech, dar și noutățile din mediul de afaceri, cât și din modificările legislative și de reglementare care au impact asupra ecosistemul românesc de inovație în industria financiară.

Primul eveniment din această serie va avea loc în mediul online, pei 20 septembrie, începând cu ora 17, iar accesul la eveniment se face numai pe baza de înscriere. Rezervarea unui loc la eveniment se poate face aici.

Foto: Dreamstime