Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au încheiat un parteneriat strategic cu Sixt Group România pentru a pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice din piața locală servicii de mobilitate personalizate, inclusiv servicii de rent a car, leasing operațional și management de flotă pentru autoturisme și vehicule comerciale de până la 3,5 tone.

Parteneriatul face parte din strategia Raiffeisen Bank România de a continua să se concentreze pe serviciile bancare și, în același timp, de a-și lărgi gama de produse cu soluții de mobilitate operațională pentru clienții săi.

„Suntem onorați să fim parte din acest parteneriat strategic cu Sixt Group România, companie de top în domeniul leasingului operațional pe piața românească, și să le putem recomanda clienților noștri corporate cele mai bune și eficiente soluții de mobilitate. Parteneriatul ne consolidează poziția de facilitator în tranziția către o comunitate de business sustenabilă, în timp ce ne continuăm misiunea de a oferi clienților noștri întreaga gamă de produse de finanțare potrivită nevoilor lor”, a spus Cristian Sporiș, Vicepreședinte Corporații, Raiffeisen Bank România.  

Potrivit reprezentanților băncii, parteneriatul cu Sixt Group România a fost conceput în urma identificării unor nevoi evidente, rezultate în urma discuțiilor cu clienții, în căutare de soluții integrate pentru gestionarea flotei lor auto. În această privință, pe lângă închiriere, includerea unui spectru complet de servicii aferente utilizării vehiculelor, reprezintă un beneficiu major.

„Această asociere reprezintă totodată un reper important al strategiei noastre de creștere și consolidare, prin oferirea unei palete complete de servicii de finanțare, la care adăugăm și leasingul operațional”, a afirmat și Radu Ciocoiu, Director General, Raiffeisen Leasing. 

Sixt Group România este prima companie de leasing operațional din România și una dintre companiile care oferă servicii de Rent a Car și de Leasing Operațional pe piața autohtonă. Grupul s-a remarcat prin sistemul "One-Stop Shop" și prin conceptul "Always Yes". 

Prin sistemul ”One-Stop Shop", Sixt Group România oferă toate serviciile sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini second-hand (www.sixtsh.ro), autoturisme noi Renault (www.renault-unionmotors.ro) și service auto - (autorizat Renault, Dacia și multi-brand - (www.union-motors.ro) și importator de autobuze Electric BYD.