Pachetele lansate de bancă sunt adaptabile oricărui profil de client, indiferent de stadiul de dezvoltare sau industria din care face parte. Noutatea acestor produse sunt flexibilitatea si modularitatea. Conform segmentării clientelei băncii, IMM-urile sunt companiile cu cifra de afaceri de până la 5 milioane de euro.

În plus, aceste pachete pun în valoare servicii ca RaiConnect, aplicația prin care clienții pot beneficia de un consilier bancar dedicat la distanță sau noile aplicații de internet banking, Raiffeisen Online IMM și de mobile banking, Raiffeisen Smart Business, care îmbunătățesc experiența de utilizare a serviciilor bancare.  

Pachetele pot fi accesate direct din site-ul băncii, în agenții sau prin intermediul consilierului bancar dedicat. 

„Banca noastră continuă să-și adapteze modelul de afaceri la nevoile specifice și dinamice ale segmentului IMM. Am creat aceste pachete operaționale respectând cerințele specifice diverselor categorii de antreprenori pentru că vrem să-i susținem în dezvoltarea lor. Ne dorim să avem în portofoliul nostru de clienți IMM afaceri profitabile, responsabile față de mediu, dar și față de societate, prin crearea de locuri de muncă” a spus Vladimir Kalinov, Vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank.  

 

Servicii noi servicii de internet și mobile banking

Recent, instituția bancară a lansat și noile servicii Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business pentru clienții IMM, noi și existenți, cu un singur utilizator. 

Principalele beneficii ale acestor servicii sunt autentificarea și autorizarea plăților prin intermediul aplicației SmartToken, transmiterea extraselor de cont cu un singur click, formular unic de plată, aplicații online și mobile similare, programare plăți și șabloane de plată.  

„Noile noastre aplicații online pentru IMM-uri sunt intuitive și aduc un plus de siguranță în desfășurarea operațiunilor bancare. Sunt sigură că vor fi bine primite de clienții noștri pentru că ne-am concentrat mult pe simplitate și operativitate”, a spus Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank.  

Puteți vizualiza aici pașii pentru prima logare în noile servicii: Smart Business și noul Raiffeisen Online.

Raiffeisen Bank deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.400 de POS-uri. Banca a răspuns nevoilor clienților pentru depuneri mari de numerar și a instalat 20 de echipamente Smart DropBox.