Patria Bank lansează „Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România.

Principalele avantaje ale acestui pachet sunt: deschidere gratuită; 0 lei comision lunar de administrare cont; încasări gratuite în lei și euro, interbancare şi intrabancare, efectuate prin conturile curente; reducere cu 50% a comisionului de administrare lunară a cardului de debit; 0 lei taxă pentru utilizarae terminalelor ATM proprii și din rețeaua Euronet pentru numerar.

„România are nevoie de antreprenoare, iar ele au nevoie de parteneri care să le înțeleagă și să le ofere sprijin pentru activitatea lor. Patria Bank susține potențialul femeilor de a iniția și dezvolta afaceri de succes. Prin "Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor", ne dorim să le oferim femeilor antreprenor soluții financiare care să le ajute să își dezvolte afacerea într-un mod sustenabil. Credem că antreprenoriatul feminin are un mare potențial de dezvoltare, iar Patria Bank contribuie proactiv în acest demers prin soluții de creditare, dar și prin servicii financiare diversificate adaptate la cerințele pieței” a spus Georgiana Stănciulescu, Director General Adjunct Patria Bank.

Finanțările acordate de Patria Bank pentru dezvoltarea antreprenoriatului feminin reprezintă unul din demersurile Patria Bank care este susținut și de unul dintre partenerii strategici ai grupului Patria, International Finance Corporation (IFC), printr-un program de finanțare acordat Băncii, program care urmărește alocarea a 50% din fonduri către femeile antreprenor din România

Ponderea creditelor acordate femeilor antreprenor din România de către Patria Bank este de 21% din total finanțări acordate companiilor în anul 2023.