Patria Bank anunță creșterea dobânzilor la depozitele în lei, ajungând la 7,50% pe an pentru depozitele pe 12 luni și de 8% pe an pentru depozitele pe 24 de luni.

Banca spune că a înregistrat și o creștere de 10% a clienților noi în perioada octombrie 2021 - mai 2022, față de aceeași perioadă a anului trecut, respectiv de la lansarea platformei Patria de Oriunde, un canal 100% online destinat deschiderii relației cu clienții noi.

Produsul principal accesat prin această platformă este depozitul Patria constituit 100% online.

Durata medie de economisire preferată de clienții care l-au ales a fost de 12 luni, valoarea medie a depozitului constituit online fiind de aproximativ 150.000 lei, o valoarea mai mare față de valoarea medie a unui depozit din portofoliu.

„Succesul de care depozitele 100% online prin Patria de Oriunde se bucură este dat de bună adaptare la noua realitate pe care o trăim: oamenii sunt tot mai interesați să economisească, iar soldul total al depozitelor în piață ne arată acest lucru, și preferința lor pentru simplitate și rapiditate este demonstrată de apetitul tot mai mare pentru depozite online. Totodată, strategia noastră de lansare a fost să încurajăm economisirea, în orice formă posibilă, ea fiind baza unei vieți financiare sănătoase. […] Continuăm în această direcție, oferind bonus de dobândă de până la 2% față de dobânda standard și oferte limitate atractive de economisire dedicate noilor clienți. Totodată, în toate unitățile băncii, ofertele de economisire pentru clienții existenți sau noi sunt printre cele mai bune din piață”, a spus Elena Nicodinescu, Manager Dezvoltare Produse, Patria Bank.

Noua ofertă online la lei de până la 8% va fi disponibilă până la 31.07.2022, urmând a putea fi accesată de către toți clienții noi 100% la distanță, cu un apel video și un simplu transfer bancar, direct pe platforma Patria de Oriunde.