Patria Bank lansează o nouă campanie pentru cardul de credit din portofoliul său, cu o serie de beneficii pentru clienți.

Cardul de credit oferă utilizatorilor rate fără dobândă pe o perioadă de până la 12 luni pentru tranzacții de peste 300 lei, inclusiv cumpărături online, o perioadă de grație de până la 55 de zile calendaristice fără dobândă pentru tranzacțiile făcute la cumpărături și un cashback de până la 3% pentru cumpărăturile efectuate la anumiți comercianți din România sau din străinătate, la POS fizic și/sau online.

„Campania pentru cardul de credit Patria Bank vine ca urmare a feedbackului primit de la clienții noștri, care și-au dorit un astfel de instrument de plată. Așadar, am lansat această campanie care ne aduce mai aproape de clienții noștri și ne oferă noi instrumente pentru a-i sprijini în îndeplinirea planurilor și viselor lor sau pentru a-și refinanța datoriile de la alte bănci. Noile beneficii le oferă clienților mai multe avantaje, printre care până la 12 rate lunare fără dobândă, o perioadă de grație îndelungată și, bineînțeles, cashback pentru cumpărăturile efectuate cu cardul. La Patria Bank, punem clienții pe primul loc și ne diversificăm constant gama de produse, pentru a le satisface cu succes toate nevoile", a spus Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse Retail & Canale Digitale.

Cardul de credit este fabricat din materiale reciclabile, fiind parte a strategiei băncii de sustenabilitate.

Clienții pot obține până la 30.000 de lei (în limita a patru venituri lunare nete), pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii automate pe perioade egale.

  • Costurile cardului: 0 comision de acordare, administrare linie de credit și rambursare în avans, 4 lei comision lunar de administrare plastic. Dobândă standard aplicabilă (variabilă): IRCC + marjă fixă 23%

Instrumentul de plată poate fi folosit pentru cumpărături fizice la POS sau online și pentru retragerea de numerar de la ATM-urile din toată lumea, întrucât nu există restricții geografice cu privire la utilizarea cardului sau parteneriatul cu comercianții.

Tranzacțiile efectuate cu cardul la orice comerciant (online/POS) vor fi afișate automat în rate, în funcție de valoarea operațiunii.

Datorită parteneriatului de lungă durată dintre Patria Bank și Euronet, clienții beneficiază, de asemenea, de acces la rețeaua de ATM-uri Euronet, care constă în 575 de ATM-uri, distribuite în toată țara.