Patria Bank a lansat cea de-a doua ediție a webinarilor gratuite din cadrul programului de educație financiară Academia Patria, dedicat antreprenorilor.

Ediția de anul acesta s-a concentrat pe Agricultură și Microeconomie și și-a propus să pună la dispoziția oamenilor de afaceri din România informații și idei relevante, care îi pot ajuta să facă față cu succes provocărilor economice actuale.

La fel ca la ediția precedentă, atelierele au fost susținute exclusiv online de experți specializați și s-au adresat clienților Patria Bank și Patria Credit. 

Anul acesta, workshop-urile au fost susținute de Adrian Negrescu, manager al firmei de consultanță Frames, Andreea Stroe, producător și prezentator Agrojurnal, Andrei Perianu, co-fondator și COO al Bankata și Tereza Tranakas, CEO și fondator al agenției de comunicare integrată Oxygen. În plus, o echipă de specialiști Patria Bank le-a prezentat antreprenorilor soluțiile și ideile de afaceri disponibile la Patria Bank și Patria Credit, pentru a-i ajuta să aibă succes.

„În acest an, am avut alături de noi speakeri de renume, care au luat parte la webinariile noastre dedicate mediului de afaceri. Expertiza și cunoștințele acestor specialiști au îmbogățit know-how-ul participanților, încurajând inițiativa și creșterea durabilă a afacerilor lor. Cred cu tărie că antreprenorii sunt arhitecții progresului, dând viață ideilor inovatoare și creând oportunități care permit societății să evolueze. Ne bucurăm că putem să îi sprijinim", spune Burak Yildiran (foto), CEO al Patria Bank.

Workshopurile online s-au desfășurat pe durata a patru săptămâni și au acoperit o serie de subiecte de impact, printre care:

  • Radiografia economiei;
  • Furtuna perfectă pentru agricultura României. Oportunități și provocări;
  • Adu-ți afacerea online. Importanța mixului de marketing;
  • Decizii financiare în vremuri dificile;
  • Soluții și idei pentru a vă susține afacerea folosind produsele și serviciile personalizate Patria Bank.

Această serie de webinarii a fost susținută de Centrul de Dezvoltare al Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE), un fond de investiții de impact care se concentrează pe promovarea prosperității economice în Europa de Sud-Est și în Regiunea Vecinătate de Est. Patria Bank a accesat un împrumut subordonat de fonduri proprii de nivel 2 conform Basel III, în valoare de 7 milioane EUR de la EFSE în 2022.