Zitec lansează un program de internship pentru studenții și absolvenții care doresc să-și înceapă o carieră în domeniul IT.

Mai exact, Zitec oferă peste 20 de poziții de internship care vizează specializări precum: Magento Developer, PHP Developer, Frontend Developer, iOS Developer sau Android Developer. 

Programul se desfășoară pe o perioadă de trei luni, în regim part-time (șase ore pe zi) și este remunerat. În plus, participanților li se va oferi oportunitatea de a lucra în cadrul unor proiecte reale pentru clienți din industrii variate.

Internshipurile organizate de echipa Zitec au ca obiectiv atât îmbunătățirea cunoștințelor tehnologice ale participanților, cât și dezvoltarea abilităților legate de lucrul într-o organizație și într-o echipă.

Stagiile implică programe de învățare continuă, traininguri, dar și mentorat. Astfel, în timpul stagiului, internii se vor afla sub îndrumarea și sprijinul unor mentori care vor împărtăși din cunoștințele și expertiza lor, astfel încât tinerii să aibă acces la cele mai recente tehnologii, să se dezvolte profesional și să acumuleze experiență practică.

Participanții în programele de stagiu vor avea posibilitatea să aleagă modul de lucru care se potrivește orarului lor: complet la distanță, hibrid sau într-unul dintre birourile Zitec din București sau Brașov.

La sfârșitul programului de internship, aceștia au oportunitatea să se alăture echipei Zitec pe perioadă nedeterminată, pe o poziție cu normă întreagă sau part-time. De cealaltă parte, compania își propune o rată de angajare de peste 80% dintre participanții la stagiul de internship.

„Prin programele de internship pe care le desfășurăm primăvara aceasta ne dorim să le oferim tinerilor acces la o experiență profesională bazată pe o cultură organizațională performantă, prin care să-și dezvolte cunoștințele tehnice, dar și abilitățile utile în cadrul unui loc de muncă. După finalizarea cu succes a stagiului, aceștia vor avea șansa să se alăture echipei noastre. În prezent, echipa Zitec este compusă din peste trei sute de profesioniști implicați în proiecte pentru clienți din România și din străinătate, și dorim să creștem puternic și în continuare”, spune Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer, Zitec.

Zitec și-a mărit echipa, în 2021, cu 30% (115 persoane), după cum a relatat, anterior, Future Banking. Acest procent reprezintă o rată de recrutare dublă față de anul 2020.

Pentru 2022, compania își propune să atragă mai mult de 120 de specialiști în echipă din toată țara, în acest moment având colegi atât din București și Brașov, orașe unde există și birouri fizice, cât și din Cluj, Timișoara sau Iași.

Câștigătoare a premiului „Angajatorul anului” la Romanian Business Services Forum & Awards timp de doi ani consecutivi (2020, 2021), Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing. Compania oferă în prezent servicii de eCommerce pentru clienți importanți din România, precum și din alte țări din Europa. În portofoliul companiei se regăsesc branduri precum Flanco, Brico Depot, iELM sau Arctic.

Mai multe informații despre oportunitățile de internship de la Zitec, precum și detalii despre procesul de aplicare, disponibile aici.

Sursă foto: 49130674 © Pichetw | Dreamstime.com