tbi bank a încheiat un parteneriat cu Iris Solutions, furnizor de open banking, pentru a ajuta atât consumatorii, cât și comercianții să efectueze plăți mai rapide și mai puțin costisitoare.

Iris Solutions oferă un terminal de plată, o soluție care poate fi integrată cu ușurință într-un site web, permițând clienților să plătească direct din contul lor bancar. Clienții trebuie doar selecteze „Plătește direct din contul bancar”, să aleagă banca și contul din care să efectueze plata și apoi să confirme plata.

Oferind clienților opțiunea de a plăti direct din contul lor bancar, retailerii beneficiază de costuri reduse pentru acceptarea plăților online, de un risc de rambursare mai mic și de un flux de numerar mai rapid și mai sigur.

Cu „Opțiunea de rambursare” încorporată, soluția sprijină comercianții în fidelizarea clienților, care vor aprecia simplitatea și securitatea noului flux de plăți.

„Cumpărăturile online au devenit din ce în ce mai populare în rândul consumatorilor din mai multe motive, printre care comoditatea, accesibilitatea și accesul la numeroase opțiuni la numai un click distanță. Open Banking este un concept care ne permite să oferim tuturor beneficiarilor o experiență mai bună în acest domeniu, iar parteneriatul cu Iris Solutions ocupă un loc esențial în această strategie”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Iris Solutions este o instituție de plată licențiată, lider în domeniul serviciilor de Open Banking în Europa de Sud-Est, cu mulți ani de experiență și participant în programul de inovare Visa 2020.

Foto: Dreamstime