Revolut a lansat un instrument care aduce și mai multe beneficii, atunci când cumperi de la comercianții și brandurile preferate.

Noua funcție, Magazine, îți permite să parcurgi și să alegi produsele căutate din ofertele unora dintre cele mai populare branduri, direct în aplicație. Printre brandurile de la care poți cumpăra se numără: Answear, Chicco, Cărturești, Charlotte Tilbury, Decathlon, Douglas, Epantofi, Evomag, Hervis, Lensa, Litera, Logitech, Miniprix, Otter, MyProtein, Notino, Noriel, Sinsay, Yves Rocher și alții. Lista completă, care cuprinde 46 de comercianți și branduri, poate fi consultată în aplicație și poate varia în timp.

„Ceea ce diferențiază oferta noastră de altele similare de pe piață este cashback-ul instant. Confruntați cu o creștere a costului vieții, clienții au nevoie de produse inovatoare care să-i ajute să își gestioneze mai bine banii, fără a-și sacrifica aspirațiile sau a-și ignora nevoile cotidiene. Magazine ajută clienții să obțină mai mult de la fiecare leu cheltuit, prin acordarea de cashback”, spune Christopher Guttridge, General Manager pentru gama de produse Lifestyle Revolut.

Indiferent de tipul de plan deținut de un client, Revolut Magazine recompensează clienții cu cashback instant de până la 3% pentru fiecare achiziție realizată cu cardul sau aplicația Revolut. Cashback-ul se aplică automat după checkout, așa încât clienții să poată economisi bani chiar și în timp ce continuă să achiziționeze produsele dorite.

Spre deosebire de alte soluții care alocă și după 90 de zile cashback-ul, în cazul Revolut Magazine acesta este vărsat imediat în contul clientului (sau în prima zi lucrătoare) și se aplică pentru orice tip de produs sau serviciu de la comercianții incluși în listă.

De asemenea, cashback-ul poate fi cumulat cu alte tipuri de beneficii (vouchere, discount-uri, coduri cu reduceri), ajutând clienții să obțină și mai mult de la fondurile lor.