Netopia Payments va pune la dizpoziția magazinelor online cu care lucrează integrarea rapidă și gratuită a serviciilor StockBinder timp de trei luni. StockBinder este o companie care facilitează integrarea rapidă între magazine online, furnizori şi producători, asigurând un ecosistem în care aceștia pot să interacționeze, să stabilească noi relații contractuale și să transmită informații despre cataloage, prețuri și stocuri în timp real.

StockBinder transferă informaţii, date între magazine online şi furnizorii lor. Practic, platforma acţionează ca un mijlocitor între magazine şi furnizori şi ajută la transferul de informaţii despre produse, stoc, preţuri dintr-o parte în cealaltă. Ideea se bazează pe o nevoie reală din piaţă, în contextul în care, companiile din zona de e-commerce au această problemă de a corela stocurile proprii cu stocurile furnizorilor sau de a transfera date unitare de la mai mulţi furnizori în platforma lor de eCommerce.

„Acest parteneriat strategic cu Netopia Payments ne va permite accelerarea dezvoltării la nivel naţional, astfel încât să le putem oferi permanent partenerilor noştri posibilitatea reală de diminuare a costurilor şi de creştere a vânzărilor,” a spus Ionuț Farcaș, fondatorul și CEO-ul StockBinder. „Dorim ca în timp să dezvoltăm colaborarea pe care o avem în prezent cu Netopia Payments, reprezentând pentru noi un parteneriat strategic important care ne va ajuta să creăm un ecosistem în care să aducem în platforma StockBinder magazine și furnizori, din afara României, din Europa,” a continuat Ionuț Farcaș.

Start-up-ul Stockbinder a fost lansat de Ionuţ Farcaş, care are o experienţă în industria eCommerce de peste 11 ani. Anterior, el a fost Country Manager la VTEX România.

În urma parteneriatului strategic cu StockBinder, Netopia Payments își propune să faciliteze astfel magazinelor online care folosesc serviciile sale accesul rapid la ecosistemul StockBinder prin care pot integra rapid furnizori din România și din Europa.

„Prin parteneriatul cu start-up-ul românesc StockBinder, continuăm să oferim comercianților noștri parteneri noi soluții inovatoare care să le eficientizeze activitatea și totodată interacțiunile cu furnizorii sau producătorii de care au nevoie, atât din România, cât și din Europa. De asemenea, timp de trei luni vom pune la dispoziția magazinelor online partenere integrarea gratuită a serviciilor StockBinder”, a afirmat și Horia Grozea, Director Vânzări și Marketing, NETOPIA Payments.

Credit foto: ID 174404205 © Thodonal | Dreamstime.com