Mokka, liderul în furnizarea de servicii BNPL și plăți amânate din Europa Centrală și de Est, anunță lansarea cardului său virtual Mastercard, care este disponibil pentru clienții Mokka în aplicația mobilă Mokka, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Cardul virtual extinde gama de produse Mokka, ce permite consumatorilor să se înregistreze instantaneu pentru acest serviciu, să obțină finanțare, să amâne plata pentru achizițiile în mii de magazine, să acceseze avansuri în numerar și multe altele.

Cardul virtual Mokka este emis în parteneriat cu DiPocket, un fintech de top specializat în emiterea de carduri și plăți, care operează în Uniunea Europeană și Marea Britanie. Cardul virtual poate fi utilizat de clienții Mokka în orice magazin unde se acceptă plata cu card Mastercard și astfel se extinde gama de magazine în care clienții pot utiliza serviciile Mokka pentru a plăti în rate. Cardul virtual poate fi încărcat în portofelele GooglePay și ApplePay pentru a fi utilizat atât în magazine online, cât și în magazinele tradiționale.

Odată cu cardul virtual Mokka, fintech-ul lansează și o experiență unică de cumpărături în aplicație, care le permite comercianților promovarea către clienții Mokka, iar consumatorilor să facă cumpărături în toate marile magazine online, fără să părăsească aplicația mobilă Mokka.

Pe lângă faptul că accesul la cardul virtual este instantaneu pentru clienții Mokka, produsul oferă și alte numeroase beneficii pentru consumatori, cu o singură plată de abonament lunar. Consumatorul poate alege din mai multe planuri de plată simple pentru rambursarea tuturor achizițiilor efectuate cu cardul virtual, optând pentru trei, șase sau zece luni, eliminând astfel dobânzile și taxele ascunse, percepute de obicei de produsele tradiționale de finanțare.

Toate tranzacțiile cu Mokka sunt rambursate folosind o singură dată de facturare lunară pentru a evita situația în care clienții sunt nevoiți să plătească pentru achiziții diferite, la date diferite, în cursul aceleiași luni. Mai mult, acum este posibil să se realizeze cumpărături cu cardul virtual direct din aplicația mobilă Mokka astfel încât toate magazinele preferate sunt la îndemână.

Pentru a obține accesul la cardul virtual Mokka, consumatorii trebuie să se înregistreze pentru acest serviciu prin descărcarea aplicației sau realizând o achiziție la unul dintre magazinele partenere ale companiei. Algoritmul Mokka ia în considerare comportamentul de cumpărare și plată al clientului și îi crește automat avansul care se poate reînnoi, deschizând totodată accesul la servicii suplimentare, cum ar fi cardul virtual în aplicația mobilă.