Fintech-ul Mokka devine disponibil și în Boutique Mall, Decovil, Rabeco, Fashiondrop, Kinder Auto, Navomix si Candelicious. Astfel, clienții acestor magazine pot de acum să-și finanțeze instantaneu achizițiile prin serviciul „cumperi acum, plătești mai târziu”, de la Mokka.FSB 2023

„Cumperi acum, plătești mai târziu cunoaște o dezvoltare explozivă la nivel mondial. Este soluția de plată preferată de nativii digitali, tinerii în jurul vârstei de 30 de ani. Nu este așadar o surpriză că tot mai mulți retaileri de top doresc să pună la dispoziția clienților lor această modalitate de plată [...]. Ne bucură faptul că retaileri precum Boutique Mall, Decovil, Rabeco, Fashiondrop și Kinder Auto, activi în domenii preferate de cumpărătorii din România, au luat decizia de a implementa serviciul Mokka”, explică CEO-ul Mokka România, Alexandru Balaci.

Mai mult, potrivit unui raport al Juniper Research, serviciul „cumperi acum, plătești mai târziu” (Buy Now, Pay Later - BNPL) este estimat să ajungă la o valoare globală de 995 de miliarde de dolari până în 2026. „BNPL reprezintă un trend a cărui forță nu mai poate fi ignorată”, mai spune Alexandru Balaci.

Acesta mai precizează că prioritatea companiei pentru anul 2022 o reprezintă creșterea bazei de parteneri comerciali, a notorietății noilor produse financiare care vor fi lansate în 2022, precum și îmbunătățirea infrastructurii de business.

Lansat în 2012 sub brandul fintech-ului european Revo Technologies, Mokka este un provider de servicii de tipul BNPL, lider în Europa Centrală și de Est, cu peste 10 milioane de clienți unici. La nivel internațional, grupul are peste 7.500 de magazine partenere, atât fizice, cât și online. Începând de anul trecut, Mokka a încheiat, la nivel național, parteneriate cu retaileri de top precum Mobexpert, Lensa, CCC, Humanic, Noriel, Ideall sau GoMag.

Sursă foto: Mokka