Marius Antonie s-a alăturat echipei EY România, ca Partener Asociat în cadrul departamentului de Consultanță, cu specializare pe zona de tehnologie. Din noul său rol de lider în transformare digitală și coordonator al Centrului de Excelență pe soluții de RPA și Automatizare Inteligentă, Marius Antonie va avea următoarele obiective: să îmbunătățească capacitățile existente în domeniul automatizărilor inteligente; să ducă hiper-automatizările la următorul nivel al transformării digitale; să extindă utilizarea cloud-ului și a noilor tehnologii; să valorifice parteneriatele cu furnizorii de tehnologie.

În același timp, se va concentra pe eficientizarea și structurarea capacităților emergente de livrare a tehnologiei EY, valorificând experiența sa anterioară de consultanță în tehnologie.

Marius Antonie are o experiență profesională de aproape 20 de ani în domeniul consultanței tehnologice și în dezvoltarea de aplicații. De-a lungul carierei, a coordonat proiecte telco de mari dimensiuni, gestionându-le de-a lungul întregului ciclu de viață, și proiecte complexe în medii internaționale, inclusiv centre de livrare offshore în domenii precum dezvoltarea de aplicații, operațiuni de aplicații și infrastructură.

„Marius își va valorifica experiența aprofundată în dezvoltarea de aplicații și consultanță tehnologică pentru a accelera creșterea capacităților noastre de transformare digitală și automatizare inteligentă în România și pentru a extinde ecosistemul nostru de parteneri în tehnologie, consolidând poziția EY de consilier de încredere în acest domeniu", a spus Peter Latos, liderul departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții, EY România.

În ultimii 13 ani, a activat în cadrul Accenture Technology și a făcut parte din echipa locală de management. Marius Antonie deține o diplomă în Informatică și este specializat în Arhitectura Aplicațiilor și Integrarea Sistemelor, cu accent pe industria telco.