Token Financial Technologies a anunțat colaborarea cu Lensa, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse și servicii de optică din România.

Cu o rețea formată din 50 de magazine la nivel național și un magazin online, Lensa va beneficia de dispozitivele OderoPOS în fiecare magazin, ce vor fi conectate cu sistemul de gestiune al Lensa și cu casele fiscale, optimizând astfel procesul de vânzare. Pe viitor, Lensa își propune să integreze și platforma de plăți online OderoPAY în magazinul său de e-commerce.

„Ne propunem ca prin intermediul procesatorului de plăți OderoPAY și a terminalelor de plată OderoPOS să contribuim la îmbunătățirea fluxului de vânzare, prin procese de plată complet automatizate și la posibilitatea de a avea o ofertă integrată atât online, cât și în magazine. De asemenea, alegerea soluțiilor noastre va sprijini compania în optimizarea vânzărilor și implicit în eficientizarea strategiei comerciale pe termen lung”, spune George Ivan, Senior Product Manager Token Financial Technologies.

„Suntem încântați de colaborarea cu Token Financial Technologies și avem încredere că produsele Odero vor avea o contribuție semnificativă în strategia noastră de extindere la nivel național. Faptul că OderoPOS ne permite să avem în magazinele Lensa un singur dispozitiv POS cu un design special, integrat în curând cu sistemul de gestiune și cu casa fiscală, sunt printre principalele motive pentru care am ales această soluție. În viitorul apropiat, avem în vedere să integrăm în magazinul online și OderoPAY, platforma de plăți online robustă, sigură și intuitivă, pentru a le oferi clienților noștri un proces de plată cât mai simplificat”, completează Nicoleta Dumitrescu, Chief Operations Officer Lensa.

+

Lensa este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după zece ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România.    

Token Financial Technologies livrează soluții adaptate exigențelor tuturor categoriilor de clienți, inclusiv SOHO (small office-home office), SME (Small and medium-sized enterprises) și LASA (large accounts / strategic accounts), iar lideri de piață pe numeroase verticale de business, precum și alte companii importante, au ales soluțiile OderoPAY și OderoPOS.