Câteva zile ne mai despart de Future Banking Summit, evenimentul industriei financiare din România. Conferința are loc la Brașov, la hotelul Qosmo, între 19 și 20 octombrie 2022.

Am transformat evenimentul de anul acesta într-un digital banking retreat pentru că ne-am dorit mai multă interacțiune între vorbitori și participanți, pentru că vrem să creștem comunitatea celor interesați de tendințele din industrie și pentru că vrem să oferim o platformă tuturor ideilor și inovațiilor care vor marca viitorul financiar-bancar.

+

Din acest motiv aducem pe scena conferinței mai mulți keynote speakers care să puncteze în discursurile lor direcțiile principale care vor defini viitorul industriei financiare.

  • Dan Bucșa – Chief CEE Economist, UniCredit AG  

Este cel care va deschide Future Banking Summit cu o prezentare despre perspectivele economice pentru anul viitor.

Dan este una dintre cele mai puternice voci din banking, un economist cu un spirit de analiză complex. Dan știe să spună lucrurilor pe nume, fără să le îndulcească, fiind un realist pragmatic și obiectiv.

  • Jamshid Alamuti – Initiator, Founder & CEO, NeuralJam

Unul dintre vorbitorii principali este Jamshid Alamuti, antreprenor în serie, care a lansat 3 startup-uri în același timp.

Are o experiență îndelungată în transformarea organizațională, strategie și experiențe disruptive, cu accent pe tehnologie și leadership.

„Change Leadership / Generational Transformation” este tema prezentării sale principale, însă Jamshid va susține și un workshop despre învățare colaborativă și creativității în domeniul financiar.

  • Ognjen Boskovic – Growth Lead, CXL

CXL este cea mai cunoscută platformă premium de training pentru profesioniștii din marketing, dar și pentru cei care se ocupă de zona de implementare de produs, de experții UI/UX și alți profesioniști care vor să își aprofundeze cunoștințele dobândite.

Discursul lui Ognjen se va axa pe ce înseamnă creșterea în orice domeniu și cum putem să profităm la maxim de toate avantajele pe care le are o companie în ascensiune.

  • Marcio Spinola – SVP of Product, FintechOS

FintechOS este astăzi unul dintre cei mai importanți furnizori globali de tehnologie pentru bănci, asigurători, organizații de creditare și alte companii de servicii financiare. Organizația a fost fondată în 2018 de către Teodor Blidăruș și Sergiu Neguț, iar astăzi are peste 450 de angajați, birouri în Amsterdam, Londra, Dubai, Statele Unite.

Anul trecut, FintechOS a atras o rundă de finanțare de serie B de 60 de milioane de dolari condusă de fondul de investiții Draper Esprit. La nivel internațional, FintechOS lucrează cu unele dintre cele mai mari instituții financiar-bancare, iar în România cu 8 din 10 top bănci, asiguratori, dar și cu alte companii precum eMag sau Agricover.

FintechOS are potențialul de a deveni următorul unicorn, iar Marcio va expune în prezentarea sa care sunt principalele ingrediente prin care organizația a redefinit experiența bancară digitală.

  • Cristian Logofătu – Co-Founder, Bittnet Group

Bittnet a fost fondată în 2007 la București, de către frații Mihai și Cristian Logofătu, ca o companie de training și soluții IT în România și în străinătate. Astăzi, Bittnet este un grup de companii din domeniul IT din care fac parte următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, ELIAN Solutions, Equatorial Gaming, The eLearning Company, Softbinator, ISEC Associates, Computer Learning Center, IT Prepared si Nenos Software. Grupul Bittnet este listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București sub simbolul BNET.

Bittnet are o poveste de succes pe piața locală, ajungând să fie una dintre cele mai puternice organizații IT din România și din regiune.

Cristian va explica celor prezenți care este viziunea sa despre leadership și cât de important este să reușești să îți valorifici expertiza astfel încât să reușești să oferi valoare utilizatorilor tăi.

  • Adrian Moraru – Senior Sales Manager, InfoCert Romania

Adrian are o experiență îndelungată în servicii digitale, iar tema lui de la Future Banking va fi una extrem de importantă: identitatea digitală.

Pentru că acest subiect este un pilon central în transformarea digitală, Adrian va răspunde la câteva întrebări esențiale despre ce presupune în acest moment identitatea digitală și cum poate fi ea folosită pentru a oferi produse și servicii financiare relevante pentru utilizatori.

  • Maria Cenușă – Managing Partener, ICG, Integrated Consulting Group

Maria și-a petrecut ultimii 8 ani de activitate profesională în banking, fiind implicată în multe proiecte de transformare organizațională, de la restructurarea afacerilor și până la crearea de noi departamente vitale pentru companiile în creștere.

Misiunea ei principală este descoperirea de noi modalități de lucru, astfel încât orice companie să ajungă să implementeze modele operaționale care să le potențeze inovația și productivitatea.

Programul complet pe ore și sesiuni poate fi găsit aici.

+

Future Banking Summit are loc fizic, dar și în format online pentru cei care nu pot ajunge la Brașov. Programul acestei ediții adună peste 35 de vorbitori renumiți, din România și din străinătate, care au pregătit prezentări despre tendințele momentului în industrie.

Conferința va fi transmisă online pe canalele de socializare, inclusiv în platforma IC Events, soluție dezvoltată de InternetCorp.

+

În caz că nu ați apucat să vă înscrieți la eveniment, puteți să o faceți în aceste zile pe site-ul Future Banking Summit. Aveți mai multe variante de înregistrare, în funcție de modalitatea de participare, online sau live.

Există și pachete VIP pentru cei care doresc să profite de experiența completă a digital banking retreat-ului din acest an.

+

Future Banking Summit este un eveniment organizat de futurebanking.ro și este susținut de: Mastercard, UniCredit Bank, ING Bank România, Raiffeisen Bank, Infocert, FintechOS, Inform Lykos, iFactor, AriadNext, Namirial, Filip&Company, BCR, First Bank, Citi Romania, enfineo, Oney Romania, Mokka, Credex, Certsign, Salarium, ProCredit Bank, Autonom și Magnolia.ro. Partener instituțional: Asociația Română de Fintech (RoFin.tech).