RTPR a fost consultatul fondului de investiții Sarmis Capital cu privire la achiziția unui pachet majoritar de acțiuni în Smart ID Dynamics. Acesta este un important furnizor român de soluții proprii de automatizare personalizate și complete, pentru procese complexe și intense.

Înființat în 2019, fondul independent de private equity local Sarmis Capital este dedicat investițiilor în Europa Centrală și de Est, cu prioritate în companii antreprenoriale românești.

Echipa RTPR care a oferit consultanță pentru acest proiect a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner) și Vlad Stamatescu (Senior Associate) și i-a inclus pe Andrei Toșa, Cezara Urzică (Managing Associates) și Petruș Partene (Associate). Mandatul RTPR a cuprins asistență juridică cu privire la toate etapele achiziției: procesul de due diligence, redactarea și negocierea documentelor tranzacției, semnare și formalitățile legate de încheierea tranzacției.

„Suntem încântați să anunțăm finalizarea unei noi tranzacții alături de Sarmis Capital, la scurt timp după ce toamna trecută i-am asistat în prima lor investiție în Corporate Office Solutions (COS), liderul serviciilor integrate de fit-out pentru spații de birouri din România. Interesul fondurilor de private equity pentru piața din România rămâne crescut și suntem bucuroși că putem să le oferim sprijinul nostru pentru planurile lor de investiții”, a spus Mihai Ristici.

Echipa de Corporate/M&A a RTPR este una dintre cele mai apreciate din România pentru expertiza sa remarcabilă în tranzacții de private equity, în portofoliul de clienți numărându-se majoritatea fondurilor de investiții active pe piața din România.

Echipa RTPR este recomandată în clasamentele realizate de cele mai prestigioase ghiduri juridice internaționale, Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR1000 în prima poziție, iar mai mulți dintre avocații echipei sunt recomandați ca Leading Lawyers pentru practica de Corporate/M&A.