Google Cloud Startup Summit EMEA este un eveniment organizat de Google Cloud, pe 26 aprilie, care invită start-upurile să afle mai multe despre zona de Cloud, AI și cum pot să le folosească pentru a crește impactul lor.

Evenimentul Google Cloud Startup Summit este un eveniment online prin care start-upurile pot fi la curent cu ultimele evoluții în materie de Cloud și AI, prezentat în direct de la birourile Google din Londra. Evenimentul este dedicat startup-urilor, scale-up-urilor, investitorilor, dar și celor interesați de Cloud.

În cadrul evenimentului, Google va avea noi anunțuri privind Google for Startups Cloud Program, printr-un program dedicat start-upurilor AI care au ajuns la un nivel de investiții Seed-Series A.

Google for Startups Cloud Program este o oportunitate oferită de Google companiilor prin care acestea au costuri reduse și credite Cloud în valoare de maximum 100.000 de dolari pentru primii doi, training-uri, suport de business și alte beneficii. Programul este dedicat startup-urilor de tehnologie fondate ori în ultimii cinci ani, ori în ultimii zece ani, deoarece are două niveluri: Start și Scale.

Citește mai mult și află cum te poți înscrie, pe start-up.ro