Am fost tot timpul de părere că atunci când faci ceva bine, ceilalți apreciază și observă și recunosc ceea ce ai de oferit, calitatea muncii tale. Știți vorba aceea, lauda de sine...

Pe de altă parte, nu este mai puțin adevărat că atunci când lansezi noi proiecte, e nevoie să le de un brânci, ca să ajungă în vizorul public. Căci, nu-i așa, ce nu vezi, nu observi!

Ei bine, acum a venit acel moment (mai des, mai rar, după posibilități :D).

Am lansat o nouă secțiune – „Get digital”, care are o misiune specifică: să prezinte beneficiile practice ale funcționalităților din digital banking care ne simplifică viața. Digitalizarea accelerată din ultimii ani a făcut ca digital bankingul să devină o necesitate, o nevoie, nu o dorință.  

Și pentru că există toate aceste schimbări în modul în care interacționăm cu băncile, așa s-a născut ideea lui „Get Digital", care explorează „minunata lume nouă” a digital bankingului și a modalităților prin care gestionăm finanțele online. O să vedeți că în această secțiune trecem în revistă diversele opțiuni de digital banking și utilizările acestora.  

Și am pornit la drum cu sprijinul unui partener, First Bank, care ne-a acordat încrederea pentru a lansa această secțiune și care ne-a oferit suportul pentru a arăta ce se poate face cu ajutorul digital bankingului. Și cărora aș vrea să le mulțumesc pe această cale.

Și înainte să închei scrisoare către voi din această săptămână, mai am de spus doar un singur lucru.

Căutăm mereu oportunități, parteneriate, proiecte editoriale și ne-am bucura să ajungeți să vă împărtășim viziunea voastră. Ne dorim să avem colaborări cu organizații și companii care împărtășesc valorile noastre și care doresc să-și facă auzită vocea într-un mod inovator și creativ.

Prin intermediul acestor parteneriate, benefice pentru toată lumea, pentru că așa noi ne putem dezvolta, iar voi vă puteți face cunoscute strategiile de business sau noutățile în domeniu, astfel încât să ajungem să oferim conținut valoros, care să inspire și să fie prezentat în unghiuri diferite.

Suntem deschiși la propuneri și chiar dorim să aducem în fața cititorilor noștri cele mai interesante proiecte pe care să ajungem să le construim cu unii dintre voi.

Între timp, vă las să explorați noua secțiune și oricând ne puteți contacta pe canalele noastre de comunicare.

Articolul acesta a apărut în secțiunea „Nota redacției” din newsletterul Future Banking de vineri, 17 martie 2023. Puteți să vă abonați la newsletter din meniul principal.

Credit foto: Ovidiu Udrescu