start-up.ro organizează pe 25 aprilie evenimentul Smart Future care dorește să fie o hartă a inițiativelor de inovație și un ghid pentru modul în care tehnologia schimbă România în următorul an.

În epoca în care Chat GPT este produsul cu cea mai rapidă creștere din lume, iar numeroase domenii sunt influențate de inteligența artificială, Smart Future 2023 se va desfășura sub sloganul „România în Cloud”.

Acest lucru înseamnă mai mult decât simpla digitalizare. Următorul pas pentru România în Cloud este o digitalizare bazată pe inteligență artificială, pe tehnologii generative și pe o relație între privați și public.

Te poți înscrie la Smart Future aici, pentru a fi parte la următoarea revoluție a României, pe 25 aprilie, la Sheraton Hotel București.

Smart Future este un eveniment care analizează cele mai importante trenduri ale momentului în tehnologia din România, o hartă a viitorului când vine vorba de securitate, 5G, web3 și toate tehnologiile de impact pentru viitorul omenirii, dar și cum pot fi ele implementate în România.

Nu va fi doar despre digitalizare, ci despre accelerare într-o lume în care inteligența artificială este un partener de încredere. România ocupă ultimul loc în Europa la competențe digitale, cu toate acestea avem nevoie de tehnologie pentru a evolua. Și discrepanța aceasta va putea fi acoperită doar prin investiții în inovație.

Citește mai mult pe start-up.ro