Pe 21 și 22 septembrie, în cadrul evenimentului ecomTEAM, care are loc la hotelul Qosmo din Brașov, organizăm un maraton al interviurilor video dedicat magazinelor online.

ecomTEAM are deja o serie de magazine online înscrise în proiect și te așteptăm și pe tine pentru a lua parte la Maratonul interviurilor din e-commerce. Detalii despre înscriere și beneficiile de care vei avea parte găsești mai jos.

ecomTEAM reprezintă un adevărat teambuilding al e-commerce-ului românesc. În ediția din acest an ne concentrăm atât pe tehnicile necesare pentru dezvoltarea magazinelor online la nivel local, cât și pentru extinderea lor la nivel internațional.

Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, cel mai mare magazin online din Polonia, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov. Peste 20 de speakeri sunt confirmați deja și lista va continua să fie actualizată cu noi nume în perioada următoare. Găsești lista completă AICI.

Maratonul interviurilor din e-commerce: de ce să participi cu magazinul tău online

Întotdeauna suntem în căutare de povești din e-commerce, lucru ce poate fi observat și în proiectele noastre precum ecomTEAM Stories, Faces of Romanian Ecommerce sau emisiunile ecomTEAM. De data aceasta, venim cu un nou format, respectiv o serie de interviuri video care vor fi susținute de magazinele online pe 21 și 22 septembrie chiar în cadrul evenimentului ecomTEAM, unde pregătim o zonă special amenajată pentru realizarea lor.

Fiecare interviu video va fi integrat într-un articol ce va fi publicat pe wall-street.ro după terminarea evenimentului. Avem deja o serie de magazine online care au răspuns provocărilor noastre, precum: Bicicletashop.ro, DeoMaxx.ro, Sugarcouture.net, Charger.ro, sau Marcoser.ro.

Te așteptăm și pe tine pe 21 și 22 septembrie la ecomTEAM pentru a ne spune povestea magazinului tău online. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii aici și să scrii la armand.iliescu@wall-street.ro în care dintre cele două zile, 21 și 22 septembrie, preferi să susții interviul video.

Până pe 15 August ai ocazia de a beneficia de campania de reduceri early bird pe care o desfășurăm și care îți garantează, ca reprezentant al unui magazin online, interviul video și articolul publicat pe baza acestuia, alături de accesul la cele două zile de eveniment pentru tine și încă un partener de business la doar 50 de euro. Găsește aici lista de prețuri, pe categorii.

Înscrierea la Maratonul interviurilor din e-commerce îți garantează și participarea la cele două zile de eveniment ecomTEAM, unde peste 20 de speakeri locali și internaționali vor vorbi despre tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta magazinul online atât pe plan local, cât și internațional. Lista cu panelurile și prezentările care vor fi susținute în cele două zile o găsești aici.