Patria Bank anunță o dobândă variabilă promoțională cu o marjă fixă de 3.30% la creditul ipotecar Patria Acasă în euro, pentru toți clienții.

Dobânda se aplică indiferent dacă viitori clienți aleg sau nu să vireze venitul la Patria Bank, își doresc să achiziționeze o locuință sau vor să-și refinanțeze un împrumut ipotecar aflat la o altă bancă.

Oferta băncii va fi valabilă până la 30 septembrie 2022 și va presupune o rată anuală a dobânzii de 3,58% și DAE de la 3,79%.

Valoarea creditului poate fi între 5.000 și 350.000 de euro, avansul necesar pentru accesarea sa începând de la 20% din valoarea imobilului achiziționat cu o perioadă de rambursare de maxim 30 de ani.

„Ultimii ani și imobilele pe care le finanțăm ne-au confirmat schimbarea ce s-a accentuat în anii pandemiei: oamenii caută spații mai mari, mai aproape de zone verzi sau în afara orașelor. Astfel, continuăm eforturile de a găsi soluții și de a construi oferte și promoții care să răspundă cât mai bine nevoilor lor”, a spus Elena Nicodinescu, Manager Department Dezvoltare Produse Retail și Canale Digitale, Patria Bank.

Creditul în euro al băncii este destinat achiziției de case și a înregistrat o dublare a cererilor, pe volume noi, în luna iunie 2022 față de iunie 2021.

În oferta standard a băncii, clienții pot opta pentru creditul ipotecar Acasă în lei cu dobândă fixă pe 5 ani (ulterior variabilă) sau dobândă variabilă.

Creditele Patria Acasă pot fi obținute în orice unitate Patria Bank iar mai multe informații despre ofertă, condiții și costuri fi găsite aici.

Recent banca a crescut dobânzile la depozitele în lei, ajungând la 7,50% pe an pentru depozitele pe 12 luni și de 8% pe an pentru depozitele pe 24 de luni.

Banca spune că a înregistrat și o creștere de 10% a clienților noi în perioada octombrie 2021 - mai 2022, față de aceeași perioadă a anului trecut, respectiv de la lansarea platformei Patria de Oriunde, un canal 100% online destinat deschiderii relației cu clienții noi.

Sursă foto: Patria Bank