Fintech-ul XTB, platformă care oferă posibilitatea de a investi în peste 5.500 de instrumente financiare la nivel mondial, inclusiv acțiuni și ETF-uri, lansează o campanie de încurajare a investițiilor pentru utilizatori care vor să exploreze noi opțiuni.

„O acțiune gratuită pentru un început bun” are scopul de a încuraja, respectiv crește, popularitatea și importanța cunoștințelor despre investițiile în instrumente financiare.

Orice client nou care deschide un cont la XTB începând cu 9 ianuarie, ora 8:00, acceptă termenii și condițiile promoției și face o depunere, va primi o acțiune gratuită.

CITEȘTE ȘI: Patru tendințe care vor influența economia globală în 2023FSB 2023

Promovarea va fi susținută de o campanie intensă de marketing, ce va consta în videoclipuri publicitare cu vedete sportive mondiale – campionii artelor marțiale mixte Joanna Jędrzejczyk și Jiří Procházka, precum și o campanie online cu luptătorul MMA Conor McGregor, toți fiind ambasadori de brand pentru XTB.

Videoclipul campaniei va fi difuzat pe canalele TV, radio și social media.

,Dezvoltarea tehnologică face ca investițiile să devină din ce în ce mai accesibile și mai răspândite. Prin educație și promovare constantă, încurajăm clienții individuali care își investesc banii să folosească tehnologia care le permite să-și gestioneze investițiile ușor și intuitiv", a spus Omar Arnaout, CEO XTB.

XTB nu percepe comision pentru tranzacțiile cu acțiuni și ETF-uri cu un rulaj lunar de până la 100.000 de euro.

+

În primele trei trimestre ale anului 2022, XTB a obținut un profit net de 753 milioane de lei, de patru ori mai mult decât în aceeași perioadă a anului precedent. Numărul total de clienți a depășit 581.000 până în prezent, iar numărul de conturi active se ridică la 152.000.

+

Cu aproape 20 de ani de experiență în piețele financiare, fintech-ul XTB este, în prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume și o companie completă de investiții listată pe Bursa de la Varșovia. XTB Group include companii reglementate de cele mai mari autorități de supraveghere din lume, inclusiv FCA, CySEC și KNF.

Din 2004, XTB Group s-a extins pe 12 piețe importante din Europa, America Latină și Asia, atrăgând peste 500.000 de investitori individuali.

În 2021, XTB Group a primit licențe pentru a opera în Emiratele Arabe Unite și Africa de Sud. Cu platforme dezvoltate in-house și premiate la nivel global (xStation și xStation Mobile), XTB Group oferă peste 5.400 de instrumente, inclusiv acțiuni cu deținere, ETF-uri cu deținere și CFD-uri pe valută, indici, mărfuri, acțiuni, ETF-uri și criptomonede.

În plus, prin X-Open Hub, XTB oferă tehnologii de vârf pentru instituțiile financiare din întreaga lume.

Foto: Dreamstime