Știi cum se cheamă când timpul se întâlnește cu banii? Vacanță! Sună bine, dar, ca să pui în aplicare această metodă, îți trebuie mijloace de plată inteligente, precum cardurile de credit pentru produse și servicii în rate.

Descoperă cum să le folosești și care sunt beneficiile utilizării cardurilor de cumpărături, când călătorești în țară sau în străinătate.

Alege cardul de credit pentru diferite tipuri de călătorii

Studiază diferite tipuri de carduri existente pe piață și selectează cardul de credit care se potrivește cel mai bine nevoilor tale de turist, călător de business, excursionist de ocazie sau hoinar în căutare de aventură în natură. Unele carduri oferă mile aeriene sau puncte de călătorie pentru fiecare bilet de avion cumpărat, în timp ce altele oferă reduceri la hoteluri sau acces gratuit la lounge-urile aeroporturilor.

Alte carduri de credit pe care poți să le utilizezi în călătoriile tale sunt cardurile de cumpărături în rate fără dobândă*. Află aici despre caracteristicile cardului emis de Credit Europe Bank, denumit sugestiv CardAvantaj.

Vei descoperi că poți să achiziționezi produse și servicii de la peste 9.500 de firme, magazine, agenții de travel și turism, touroperatori din țară și din străinătate. Tot ce ai de făcut este să obții un astfel de card de credit și să-l utilizezi de fiecare dată când pleci la drum.

Accesează asigurări de călătorie prin carduri de credit

Prin multe carduri de credit poți lua asigurări de călătorie, inclusiv pentru anularea sau întreruperea călătoriei, pierderea bagajelor sau accidente în timpul călătoriei. Aceste asigurări îți oferă protecție financiară la nevoie și te ajută să ai un sejur confortabil, fără stres. Citește cu atenție termenii și condițiile, pentru a înțelege ce acoperire oferă cardul tău.

Asigurările de călătorie prin carduri de credit pot oferi o acoperire mai bună decât asigurările de călătorie standard. Cu toate acestea, există și dezavantaje. De exemplu, asigurările de călătorie prin carduri de credit pot avea limite de acoperire mai mici decât asigurările de călătorie separate. În plus, dacă cardul tău este pierdut sau furat în timpul călătoriei, poți pierde accesul la această asigurare.

Informează-te despre beneficiile utilizării cardurilor de cumpărături

Utilizarea cardurilor de cumpărături vine cu o serie de beneficii financiare semnificative. De exemplu, prin CardAvantaj primești bonusul înapoi pe card la fiecare tranzacție comercială efectuată, ai oportunități de cashback și acces la rate convenabile în rețeaua de magazine partenere prin intermediul campaniilor active.

Pe lângă beneficiile financiare, cardurile de cumpărături îți asigură un nivel ridicat de confort și ușurință în utilizare. Simplifici shopping-ul, prin carduri contactless și carduri virtuale, elimini necesitatea de a avea mereu la dispoziție numerar și te bucuri de securitate sporită la plățile online. Călătorește inteligent, cu ajutorul cardurilor de cumpărături în rate, cu dobândă zero*!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă.

Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock