BCR extinde funcționalitățile din platforma digitală George și oferă clienților, microîntreprinderi și PFA, posibilitatea să gestioneze contractele active de finanțare de la BCR Leasing direct din magazinul George.

Noua funcționalitate este o premieră și asigură clienților de leasing o experiență complet digitală, prin care pot avea un control mai bun, transparență și vizibilitate în timp real asupra contractelor de finanțare în derulare.

„BCR Leasing face încă un pas important spre digitalizarea soluțiilor sale, oferind clienților o experiență care sporește gradul de confort, accesibilitate și control asupra finanțelor. Dacă prin George, fiecare dintre noi a descoperit un mod simplu, personalizat și complet digital de a face banking, acum această experința este transferată către mediul de afaceri și către lumea leasingului financiar. Ne bucurăm să anunțăm o nouă funcționalitate dedicată clienților noștri microîntreprinderi și PFA, prin care aceștia au acces rapid și permanent la contractul de finanțare BCR Leasing. În plus, integrarea serviciilor de leasing financiar în George transformă interacțiunea pe care o avem cu clienții și ne permite să le fim alături 24/7”, a spus Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

În George pentru afaceri, clienții beneficiază de acces la detaliile contractuale, de la tipul de produs de finanțare la maturitatea contractuală, rata curentă din scadențar, numărul de luni rămase până la finalizarea rambursării și suma de rambursat.

Ce beneficii aduce noua funcționalitate?

  • Acces la detaliile contractuale și actualizări constante: clienții pot accesa informații cu privire la contractele active de finanțare de la BCR Leasing direct din magazinul George, printr-o experiență intuitivă, foarte simplă.
  • Oferte speciale BCR Leasing: acces la oferte exclusive de leasing pentru autoturisme, motociclete și echipamente, care includ soluții de mobilitate electrică și sustenabilă.
  • Activarea noii funcționalități este intuitivă și se bazează pe un proces simplu și rapid. Clienții BCR Leasing au posibilitatea de a accesa informații cu privire la contractele de finanțare de la BCR Leasing printr-un acord exprimat în George pentru afaceri.

Integrarea BCR Leasing în magazinul George este încă o etapa  pe care BCR o parcurge  în crearea unui ecosistem financiar complet, unde clienții microîntreprinderi și PFA pot avea o viziune 360 asupra situației lor financiare.

Cu această nouă extindere a ecosistemului digital George, BCR consolidează rolul platformei de centru complet pentru servicii bancare, unde clienții pot monitoriza și gestiona toate aspectele vieții lor financiare într-un mod ușor și eficient, complet online: de la conturi bancare, carduri, linii de credit și împrumuturi, până la asigurări, leasing, pensii facultative și investiții.

+

În 2023, portofoliul de finanțări acordate de către  BCR Leasing se ridică la o valoare de 829 milioane de euro, cu o creștere de 17% a finanțărilor noi comparativ cu 2022. Cu un portofoliu dinamic de clienți și o strategie de susținere a electromobilității, care încurajează achiziția de autoturisme electrice, BCR Leasing a înregistrat o creștere de 67% a volumului de vânzări pentru finanțările verzi în 2023.