Connections Consult (CC), grup de companii de transformare digitală, listat pe piața principală a Bursei de Valori București, anunță venituri „consolidate” în 2021, an în care profitul brut a crescut cu 25% față de 2020, atingând suma de 3,46 milioane de lei.

Mai mult, grupul Connections a înregistrat o creștere de 24% a veniturilor față de anul anterior, cifre care au depășit cu mult inclusiv propriile estimări financiare pentru 2021, care au fost menționate în memorandumul din septembrie 2021.

Astfel, în ceea ce privește veniturile, grupul se aștepta la o creștere de numai 21%, în timp ce estimările pentru profitul brut nu depășeau 9%.

La finele anului 2021 grupul a înregistrat un sold al activelor circulante în cuantum de 19,775 milioane de lei, din care 40,1% (7,9 milioane) o reprezentau disponibilitățile bănești.

În prezent, Connections anunță că a marcat deja alte obiective „importante” din strategia prezentată investitorilor la momentul plasamentului privat, precum crearea unei subsidiare în SUA (Connections Consult LLC), divizarea de acțiuni (în raport de 10:1), precum și un buget de venituri și cheltuieli peste estimările inițiale din iulie 2021 (la data plasamentului privat). 

Pentru 2022, grupul aspiră la un profit brut cu aproape 38,7% mai mare decât în 2021 (5,64 milioane de lei), precum și o cifră de afaceri „consolidată” de 59 de milioane de lei, potrivit CC. Aceste estimări includ rezultatele generate de toate companiile grupului, inclusiv Brusch Services, o companie nou achiziționată în 2021.

Fondată în 2005, Connections Consult (CC) este o companie specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand, care este listată pe piața AeRo a Bursei de Valori București din septembrie 2021. Clienții acesteia sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. 

Începând cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie.

Credit foto: 172987598 © Pop Nukoonrat | Dreamstime.com