Future Banking a lansat raportul „Romania's Fintech Map 2022” la finalul anului trecut și pentru a marca acest moment, organizăm joi, 19 ianuarie 2023, de la ora 11, o conferință online în care discutăm despre ecosistemul fintech-urillor din țară.

Conferința va fi transmisă online pe canalele de socializare, inclusiv în platforma IC Events, soluție dezvoltată de InternetCorp.

Evenimentul reunește lideri de opinie relevanți pentru ecosistem, cu care vom aborda tendințele observate în celei de-a patra ediții a raportului și vom explora oportunitățile și provocările cu care se confruntă fintech-urile în acest moment.

Raportul poate fi descărcat aici.

Temele principale de discuție au ca punct de plecare raportul Future Banking, dar vor fi abordate și alte perspective legate de finanțare, provocări, cadru de reglementare, cum scalezi, care sunt verticalele care atrag atenție etc.

Printre speakerii care au confirmat prezența la evenimentul de joia viitoare se numără: Claudia Cruceru (Business Development Lead CEE, Visa), Alexandra Manciulea (Partener, Filip &Company), Ana Maria Georgescu (Cofondator, Smart Fintech), Cosmin Cosma (Președinte, Asociația Română de Fintech), Adrian Cighi (Cofondator, Pago), Alex Gavril (Head of Growth, Promocrat).

Lista completă de speakeri este disponibilă aici.

Toate detaliile despre eveniment pot fi regăsite în orice moment aici.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înregistrați pe site-ul Future Banking Summit, la secțiunea evenimente.

Conferința este organizată de futurebanking.ro și susținută de Mastercard, Visa, Filip&Company și Promocrat, care a fost design partner al raportului.