Banca Transilvania (BT) anunță posibilitatea aplicării pentru un credit BT Mic de către antreprenorii cu afaceri mici, direct prin intermediul chatbot-ului „Raul”, indiferent dacă aceștia sunt sau nu clienți ai băncii.

De asemenea, BT oferă gratuitate pentru semnătura electronică a documentației necesare pentru a demara evaluarea unei solicitări de finanțare.


Cum ajută chatbot-ul Raul?

  • Sprijină semnarea electronică a documentelor pentru evaluarea unei solicitări de finanţare: cerere de credit, acord pentru consultarea bazei de date a Centralei Riscului de Credit şi informare privind prelucrarea datelor personale în sistemul Biroului de credit;
  • Asigură încărcarea documente financiare;
  • Realizează simulări de credit pe baza menţionării sumei care poate fi plătită lunar.

Cât despre identificarea antreprenorilor care nu au cont la BT, aceasta se va realiza printr-un apel video, etapă în care aceștia pot beneficia și de consultanță din partea unei echipe dedicate din cadrul BT Mic, cu experiență în finanțare.


Despre BT Mic

BT Mic se adresează tuturor firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, inclusiv start-up-uri. În cei cinci ani de activitate, compania de microfinanțare a susținut peste 18.000 de microîntreprinderi, care au generat peste 20.000 de locuri de muncă.

În 2021, 15% din business-ul companiei de microfinanțare a fost generat prin chatbot-ul Raul, potrivit Băncii Transilvania. Astfel, în doar primul an de la lansarea chatbot-ului Raul, acesta a interacționat cu peste 15.000 de antreprenori, dintre care peste 1.000 de business-uri au primit finanțare.