Cu un singur card, Visa Multicurrency, clienții CEC Bank au acces direct la conturi în zece valute și pot face plăți la comercianți și retrageri fără comisioane și costuri asociate schimbului valutar.

Cardul de debit pentru persoane fizice Visa Multicurrency poate avea asociate până la zece conturi în lei, euro și alte valute și are zero comision de administrare și zero comision la retragerile de la bancomatele din România și Uniunea Europeană. În plus, se oferă retrageri gratuite de la orice bancomat din lume, în limita a o mie de lei pe lună și acces gratuit la aplicația CEC pentru mobile banking.

Cardul poate fi alimentat prin transferuri în lei sau în valută, dar și prin depuneri în lei și euro la bancomatele multifuncționale (MFM) CEC Bank. În cazul unor plăți sau retrageri în valută, dacă există disponibil contul în valuta respectivă, tranzacția se va realiza direct în acea monedă, fără costuri asociate conversiei valutare.

„Cardul multicurrency răspunde unor nevoi clare pe care le-am identificat în piață: români care călătoresc sau fac cumpărături online din străinătate și vor să evite costurile asociate conversiilor valutare sau retragerilor de numerar, dar și români care lucrează în străinătate și trimit bani acasă familiei”, spune Bogdan Neacșu, Director General al CEC Bank.

Cardul Visa Multicurrency poate fi obținut din orice sucursală CEC Bank, dar și online, fără drumuri la bancă, inclusiv de către cei care lucrează în străinătate și au acte de identitate românești. Cei care accesează acest card, vor obține și un card virtual multicurrency, care poate fi utilizat chiar de a doua zi din aplicația de mobile banking și pentru plăți direct de pe telefon, prin portofelele virtuale Apple Pay sau Google Wallet, ceasuri sau brățări smart (Fitbit Pay, Garmin Pay).

Cele nouă valute străine care pot fi asociate cardului de debit Visa Multicurrency, fără comisioane suplimentare de deschidere și administrare cont, sunt: euro, dolari SUA, dolari canadieni, lire sterline, franci elvețieni, coroane daneze, coroane suedeze, forinți sau zloți.

Foto: Dreamstime