CEC Bank a acordat o nouă finanțare, de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady. 

„CEC Bank finanțează economia României, antreprenorii și nevoile financiare ale unei societăți moderne. Ne bucurăm că putem sprijini dezvoltarea acestui proiect cu influență puternică în zona de est a Capitalei. Vom continua să susținem toate proiectele care sunt viabile. Ne dorim să fim banca de casă a tuturor antreprenorilor”, a spus Laura Mihai, director Direcția Clienți Mari la CEC Bank. 

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafața închiriabilă fiind de circa 7.600 mp. Printre chiriași se regăsesc branduri de top precum: Numero Uno, Sizeer, Cavaliere, KVL, Lee Cooper, US Polo, Sport Vision, Otter, Puma, Nike, Levi’s, BSB, Tom Tailor, English Home, Ted’s, Triumph, Ecco etc.

Faza a doua a proiectului Fashion House Outlet Pallady presupune construcția unei suprafețe închiriabile de circa 5.700 mp.

PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al fondului Liebrecht & Wood în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.

„Extinderea Fashion House 2 Pallady demonstrează viabilitatea conceptului dezvoltat și operat de Liebrecht & Wood în România și în regiune. Finanțarea obținută din partea CEC Bank marchează încă o etapă de succes a unui parteneriat mai amplu și de lungă durată cu investitorul belgian”, a menționat și Mihai Iordan, Managing Partner al PCF Investment Banking.

Cerinvest Imobiliare este parte a grupului Liebrecht & Wood, asigurând o gamă completă de servicii imobiliare, care acoperă atât investiția inițială, cât și procesul de dezvoltare și managementul proprietății după finalizarea proiectului.

Liebrecht & Wood a intrat pe piața locală în anul 2001 și a finalizat cu succes 4 proiecte importante: Militari Shopping Center; Victoria Office Park; West Park Retail (“WPR”) și Fashion House Outlet Pallady.

Grupul Liebrecht & Wood are o experiență de peste 25 de ani în segmentul de piață în care activează, fiind unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari care operează pe cele mai mari și importante piețe din Regiunea Europei Centrale și de Est. 

Foto: Dreamstime