CEC Bank continuă campania derulată pentru Pachetul Grijă Completă, cu o dobândă avantajoasă la depozitul cu depuneri ulterioare.

Cu depozitul cu depuneri ulterioare oferit de bancă, clienții pot economisi în ritmul lor, adăugând oricând sume suplimentare, fie prin plăți automate, fie prin depuneri ocazionale. În plus, cei care achiziționează Pachetul beneficiază de plăți interbancare gratuite, în lei, nelimitat. Iar dacă își încasează salariul prin Bancă, au zero comision de administrare Pachet.

„CEC Bank continuă să încurajeze economisirea prin acordarea unor dobânzi atractive la depozite. Credem că economisirea este un obicei sănătos și CEC Bank are grijă de economiile românilor. Astfel, pentru depozitele în lei cu depuneri ulterioare, disponibile atât în unitățile CEC Bank, cât și în magazinul online CEC-IN.ro, constituite de clienții care dețin/achiziționează Pachetul Grijă Completă, se acordă o dobândă de 6,5% pe an, mai mare decât dobânda standard (de 6,0% pe an – ghișeu și 6,2% pe an - online)”, a spus Adina Călin, director produse în cadrul CEC Bank. 

Pachetul Grija Completă de la CEC Bank se adresează exclusiv clienților noi și include acces la produse și servicii bancare pentru a putea realiza de oriunde operațiunile de zi cu zi.

Avantaje:

  • Comision lunar de administrare ZERO daca ai încasări lunare reprezentând venituri mai mari decât salariul minim net pe economie;
  • ZERO comisioane la plățile și încasările intrabancare și interbancare în lei, efectuate prin Mobile/ Internet Banking;
  • ZERO comisioane la retragerile de la bancomate (România și Uniunea Europeană);
  • Curs valutar avantajos pentru schimburile valutare prin Mobile Banking;
  • Acces la plăți smart cu cardul de debit, de pe telefon sau ceas, pentru cardurile înrolate în Google Pay sau Apple Pay.

 Foto: Dreamstime