Carrefour România și BT Direct, divizia de consumer finance a grupului Banca Transilvania, lansează un nou card de cumpărături cu extra beneficii în magazinele Carrefour. Cu noul card, o persoană poate obține finanțare pe loc pentru cumpărături și, ulterior, 5% din valoarea acestora, dacă efectuează plata integrală în magazinele Carrefour sau online.

„Misiunea noastră este să construim un univers comprehensiv, în care portofoliul nostru de produse este completat de cel de servicii, pentru o experiență de cumpărături fluidă. Prin cardul lansat împreună cu partenerii de la BT Direct, extindem acest univers și oferim românilor posibilitatea de a-și cumpăra produsele dorite, alimentare sau non-alimentare, într-o manieră chiar mai economică și sigură. Cu această ofertă unică în România, contribuim totodată la protejarea puterii de cumpărare a clienților noștri”, spune CEO-ul Carrefour România, Julien Munch.

Cardul este disponibil pentru toți clienții Carrefour și poate fi obținut în hypermarket-urile Carrefour, printr-o procedură simplificată. Utilizatorul beneficiază de finanțare pe loc de până la 40.000 de lei și de 5% bani înapoi pe card pentru orice achiziție ulterioară, realizată prin plată integrală cu Cardul Direct de la Carrefour în magazinele fizice multiformat (hypermarket, supermarket, magazine express și Supeco) sau prin intermediul Carrefour.ro. Cardul poate fi folosit la orice comerciant, inclusiv pentru plata integrală a facturilor, însă beneficiul de 5% bani înapoi pe card este exclusiv în cadrul Carrefour, iar procentul returnat în cazul altor comercianți este de 2%.

„Suntem bucuroși că împreună cu partenerii de la Carrefour am optimizat soluția noastră de finanțare, oferind românilor un produs unic pe piață, foarte ușor de accesat. Îi așteptăm la birourile de Servicii Financiare din interiorul hipermarketurilor Carrefour, unde, majoritatea clienților, doar în baza actului de identitate, pot obține finanțare pe loc pentru produsele dorite. Odată cu finanțarea se bucură și de beneficiile suplimentare pentru cumpărături aduse de noul Card Direct de la Carrefour, un produs care suntem convinși că va răspunde nevoilor lor și va genera un nou comportament de cumpărături și plăți”, afirmă Directorul General Adjunct al BT Direct, Nicoleta Bott.  

Cu noul Card Direct de la Carrefour, clienții pot face cumpărături în magazine sau online, cu 0% dobândă în perioada de grație (de până la 55 de zile), plăți contactless pentru cumpărături de până la 100 lei, plăți cu telefonul mobil prin aplicația BT Pay, precum și retrageri de numerar. Mai mult, cardul permite și plata în rate fără dobândă, direct la POS.

În plus, ratele se pot face la cumpărături de oriunde din țară sau străinătate, din orice magazin fizic sau online, cu plata integrală. La minimum 500 de lei cheltuiți, tranzacția se poate împărți în 3 rate fără dobândă sau între 4 și 36 de rate, cu doar 1% dobândă lunară, prin programul Rate Oriunde, iar beneficiul poate fi activat prin SMS.

Sursă foto: Banca Transilvania