Flanco și BT Direct, divizia de consumer finance a grupului Banca Transilvania, au lansat cardul de credit Cardul Direct de la Flanco.

Cardul aduce clienților înapoi, pe card, 5% din valoarea cumpărăturilor efectuate în orice magazin fizic Flanco sau pe flanco.ro. Cumpărăturile pot fi achitate integral sau în rate cu dobândă foarte accesibilă, de 1%/lună.  

„Prin parteneriatul cu BT Direct, aceștia pot alege între varianta de a achita produsele în 3, 10 sau 15 rate fără dobândă și opțiunea de a le achita integral ori în rate cu dobândă ușoară, cu beneficiul suplimentar de a primi înapoi pe card 5% din valoarea cumpărăturii. Dacă, de exemplu, vor să beneficieze de o ofertă limitată, însă mai durează câteva zile până când salariul va intra în cont, pot opta pentru o perioadă de grație de până la 55 de zile, cu dobândă 0%. Opțiunile sunt diverse, iar consultanții noștri din magazine pot ajuta fiecare client să o găsească pe cea mai potrivită”, a spus Ovidiu Nicușan, Director de marketing, Flanco Retail.

Un alt avantaj oferit clienților prin acest parteneriat este posibilitatea de a achita orice rată BT Direct, indiferent de natura creditului, în întreaga rețea națională Flanco, formată din 153 de magazine.

„Prin BT Direct dorim să creștem parteneriate durabile prin servicii de calitate, moderne și soluții convenabile de finanțare oferite clienților. Alături de Flanco lansăm un card care valorifică avantajele pe care le avem pe piață în ceea ce privește modalitatea de finanțare. Cardul Direct de la Flanco înseamnă acces rapid la bani, posibilitatea de a achiziționa rapid produsele necesare și proximitate”, a afirmat și Nicoleta Bott, Director General Interimar, BT Direct. 

Cu noul Card Direct de la Flanco, clienții pot face cumpărături în magazine sau online, cu 0% dobândă în perioada de grație, de până la 55 de zile; plăți contactless pentru cumpărături de până la 100 lei; plăți cu telefonul mobil prin aplicația BT Pay, precum și retrageri de numerar.

Mai mult, cardul permite și plata în rate fără dobândă, direct la POS. Un alt avantaj este faptul că ratele se pot face la cumpărături de oriunde din țară sau străinătate, din orice magazin fizic sau online, cu plata integrală.

La minimum 500 de lei cheltuiți, tranzacția se poate împărți în 3 rate fără dobândă sau între 4 și 36 de rate, cu doar 1% dobândă lunară, prin programul Rate Oriunde, iar beneficiul poate fi activat prin SMS.

Cardul vine, de asemenea, cu opțiuni multiple pentru rambursarea ratelor:

  • în magazinele Flanco;
  • la bancomatele BT Express;
  • prin sistemul Paypoint, la orice terminal de plată;
  • prin telefon, prin aplicația Pago;
  • prin transfer interbancar;
  • prin ordin de plată predefinit prin BT24 Internet Banking sau Mobile Banking.

Cardul Direct de la Flanco se emite exclusiv în magazinele retailerului, simplu și rapid, în 10 minute, cu un minim de documente – cele de identitate. Lunar, clienții vor primi un SMS prin care le va fi comunicată valoarea bonusului acumulat.

În momentul în care doresc să îl utilizeze, indiferent de magazin sau de tipul achiziției, trebuie să răspundă la SMS în următoarele 3 zile, cu textul “Bonus + valoarea acestuia” (ex. Bonus xx lei).

Sursă foto: Photo 6737128 / Credit Card © Ifeelstock | Dreamstime.com