Up România este primul emitent din industria tichetelor de valoare electronice (carduri) care implementează soluția Ethoca Consumer Clarity, dezvoltată de Mastercard.

Beneficiarii de carduri vor putea vizualiza în aplicația Up Mobil denumirea comercială a comerciantului, logo-ul acestuia (cu permisiunea acestuia), dar și poziționarea pe hartă a locului unde tranzacția a fost efectuată cu unul din cardurile Up România. 

„Digitalizarea și îmbunătățirea experienței beneficiarilor de carduri este una dintre direcțiile principale de dezvoltare a Up România. După lansarea, pentru beneficiarii de carduri, în ianuarie 2022, a asistentului virtual «Victor» bazat pe inteligență artificială, Up România continuă îmbunătățirea aplicației multi-produs Up Mobil, prin implementarea Ethoca, soluția lansată de Mastercard, și oferă, direct în aplicație, detalii clare privind tranzacțiile realizate utilizând cardurile Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță și Up Cultură la partenerii comercianți”, a spus Elena Pap, Director Regional al Up Grup.

Vino alături de noi în 24 februarie la Digital Banking Scorecard pentru a afla care sunt ultimele inovații din digital banking și FinTech. Te poți înscrie gratuit AICI.

De fapt, ceea ce aduce nou soluția Ethoca Consumer Clarity este o îmbunătățire a experienței beneficiarilor de carduri, ajutând emitenții să prevină rambursările eronate, generate de faptul că posesorii de card nu recunosc anumite tranzacții din lipsă de informații sau date descriptive.

„Având la îndemână informații suplimentare despre fiecare tranzacție în parte, această soluție digitală reduce nivelul de confuzie în cazul plăților neidentificate în rândul beneficiarilor și, totodată, aduce un plus de vizibilitate comercianților, ale căror logo-uri vor fi afișate în istoricul tranzacțiilor. Ne bucurăm că, prin intermediul acestui parteneriat, beneficiarii Up România vor avea o experiență digitală îmbunătățită și vor putea identifica achizițiile mai ușor și mai rapid în aplicația de mobil”, a menționat și Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Up România face parte din grupul Up și are peste 25.000 de clienți și 800.000 de beneficiari.