UniCredit Consumer Financing și Oney Finances au încheiat un parteneriat prin care sunt puse la dispoziția clienților magazinelor Leroy Merlin și Auchan din România soluții financiare pentru achiziții.

Astfel, UniCredit Consumer Financing vine în sprijinul clienților persoane fizice, cu vârste cuprinse între 18 – 75 ani (la finalizarea contractului), care își doresc să achiziționeze materiale pentru construcții, produse pentru amenajarea sau modernizarea locuinței și/sau echipamente electronice sau electrocasnice, cu soluții financiare care permit achiziția în aceeași zi, dacă sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate.

„Continuăm să extindem într-un ritm accelerat rețeaua noastră de parteneri pe toate domeniile, atât în zona de comercianți retail, cât și auto, astfel încât să ajungem cât mai aproape de clienții noștri, acolo unde acestora le este cel mai util și comod. Parteneriatul strategic pe care l-am încheiat cu Oney Finances oferă clienților opțiuni de finanțare direct în magazinele Leroy Merlin și Auchan, adecvate unor achiziții necesare fiecăruia dintre noi, precum articole de bricolaj, pentru amenajarea casei, IT&C și electrocasnice”, a spus Sorin Drăgulin, președinte Directorat UniCredit Consumer Financing.

Clienții se pot adresa consultanților de finanțare Oney prezenți în magazinele Leroy Merlin și Auchan.

Oney Finances și-a început activitatea din România în anul 2006. Începând cu luna octombrie 2019, grupul BPCE este acționarul a 50,1% din capitalul Oney, alături de Auchan Holding, care deține 49,9%.

+

UniCredit Consumer Financing este parte a grupului UniCredit din România și a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, de parteneri intermediari de credit și prin canale la distanța, precum și credite auto, prin rețeaua de parteneri intermediari de credit.