UniCredit Consumer Financing anunță un nou parteneriat cu Autovit.ro – cea mai mare platformă online de anunțuri auto, oferind clienților posibilitatea de a accesa soluții de finanțare a mașinilor noi și second hand.

Astfel, UniCredit Consumer Financing vine în sprijinul clienților persoane fizice care își doresc achiziționarea unui autoturism, din platforma Autovit.ro, prin intermediul unui produs financiar. Parteneriatul încheiat cu Autovit.ro vine în continuarea strategiei de digitalizare a UniCredit Consumer Financing care a lansat doar în ultimele luni două fluxuri digitale (Creditul de Realizari Personale și Cardul de Credit, 100% Mobile, accesând oferta din aplicația Mobile Banking), care facilitează accesul clienților la informații și achiziția produselor financiare din portofoliul companiei.

„Acest parteneriat cu Autovit.ro marchează pentru noi un pas important în cadrul strategiei de extindere solidă pe piața auto, atât a autoturismelor noi, cât și second hand. Rămânem alături de clienții noștri acolo unde este cel mai comod pentru ei și le oferim soluțiile financiare adecvate pentru a-și îndeplini planurile. Cu fiecare acțiune pe care o întreprindem, obiectivul nostru este să fim mai aproape de clienți și să le transformăm experiența de achiziție într-una cât mai ușoară”, spune Sorin Drăgulin, președinte Directorat UniCredit Financing.

Deținută de OLX, liderul pieței de anunțuri din România, Autovit.ro este, de 23 de ani, cea mai mare platformă locală din industria auto. Aceasta pune la dispoziția clienților un volum zilnic de peste 39.000 de anunțuri active și are aproximativ 200.000 utilizatori unici pe zi.

„Parteneriatul cu UniCredit face parte din strategia noastră de a extinde utilitatea platformei Autovit.ro și de a veni în întâmpinarea utilizatorilor cu servicii concrete, complete și integrate pentru oricine este interesat de achiziția unei mașini. În ultimii ani am fost foarte atenți la nevoile pieței și am observat că se pune un accent tot mai mare pe informare și accesibilitate. Motiv pentru care am început să construim un ecosistem de servicii, care să transforme Autovit.ro în cea mai mare platformă online integrată de anunțuri auto din România, de la generarea rapoartelor de istoric auto, la facilitarea accesării creditelor pentru cumpărarea unei mașini direct de pe site”, spune Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Parteneriatul dintre cele două companii se desfășoară sub un flux eficient de lucru. Astfel, utilizând website-ului autovit.ro, clientul este redirecționat, în cazul în care este interesat de opțiunea de finanțare a autoturismului dorit prin produs de creditare, către o pagină dedicată UniCredit Consumer Financing. Navigarea către secțiunea UniCredit Consumer Financing se realizează eficient, prin click pe bannerele sau butoanele dedicate creditării. În pagina dedicată produsului UniCredit Consumer Financing, clientul poate completa informațiile solicitate.

Datele astfel completate sunt transmise automat către reprezentanții UniCredit în vederea contactării clientului și a efectuării unei simulări de credit. În cazul unui răspuns pozitiv din partea clientului, acesta va fi invitat într-o sucursală UniCredit Bank (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), pentru continuarea aplicației.

Foto: Dreamstime