Star Taxi a lansat serviciul Business Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților.

Noua opțiune își propune să contribuie la eficientizarea activităților pe care clienții corporate le întreprind, fiind disponibilă în toate cele peste 20 de orașe în care Star Taxi operează. Platforma Star Taxi înrolează peste 25.000 de șoferi la nivel național și are peste două milioane de utilizatori.

Prin intermediul noului serviciu, dedicat sectorului de business, companiile pot asigura angajaților un transport decontat sigur, având posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat.

Totodată, clienții corporate au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate.

Accesul angajaților în aplicația Star Taxi se face prin email sau telefon, datele fiind înregistrate în platforma Star Taxi Corporate, la care companiile au acces. Utilizatorii au posibilitatea plății cursei direct în aplicația Star Taxi, fără a mai fi nevoie de vouchere fizice sau bani cash. Plata cursei se face, astfel, prin voucher digital, cu selectare rapidă direct din aplicație.

Prin sistemul de administrare complet Star Taxi Corporate, companiile pot accesa cu ușurință istoricul fiecărei călătorii, având la dispoziție un raport complet despre transportul fiecărui angajat.

Toți șoferii disponibili în aplicația Star Taxi sunt incluși automat în serviciu, detaliile fiecăruia dintre ei fiind disponibile încă de la începutul cursei.

Foto: Dreamstime