Softlead și Humans in Learning anunță un parteneriat ce vizează dezvoltarea angajaților din companiile de IT, pornind de la un concept de învățare unic în România.

Prin intermediul parteneriatului, cele peste 500 de companii IT listate pe Softlead pot opta pentru o paletă integrată de cursuri și sesiuni de mentorat oferite de Humans in Learning, în vederea creșterii nivelului de pregătire al colegilor din departamentele tehnice sau pentru a forma noi specialiști, care să se alăture echipelor existente.

Astfel, companiile software partenere Softlead vor beneficia de o abordare integrată de marketing, vânzări și creștere a capacității de livrare/execuție, pentru a răspunde cu succes cerințelor din piața locală sau internațională.

„Una dintre provocările companiilor IT listate pe softlead.ro este aceea de a putea prelua un volum mare de cereri de ofertă din piață, ca urmare a lipsei de forță de muncă. Acesta a fost, de altfel, elementul comun care ne-a adus alături de compania de cursuri și training Humans in Learning: oferirea posibilității de a suplimenta forța umană specializată din firmele de IT, pentru a putea genera creșteri în dezvoltarea și implementarea soluțiilor software performante. De asemenea, prin acest parteneriat, ecosistemul Softlead devine mai puternic, aducând în jurul său companii valoroase, cu experiență dovedită, inclusiv în zona serviciilor de instruire și mentorat IT”, spune Alexandra Roată, Co-Founder Softlead.

Curicula Humans in Learning acoperă întregul pachet de competențe folosite în companiile IT, de la dezvoltarea abilităților umane (identificarea soluțiilor, gândirea critică, design de soluții, comunicare, strategii de comunicare cu echipa) până la cele pur tehnice. Conceptul de cursuri Humans in Learning este personalizat, ceea ce înseamnă că fiecare client IT beneficiază de o abordare specifică, 100% desprinsă din cultura organizațională proprie.

De aceea, indiferent de mărimea companiei, de suita de tehnologii și limbaje utilizate sau de tipurile de testare operate, cursanții pot opta pentru programele Humans in Learning, alături de traineri experimentați.