Softlead Digital DNA, aplicația care ajută companiile să aleagă soluția software potrivită pe baza ADN-ului, lansează un nou set de beneficii, dar și un model de licențe de tip enterprise. Astfel, pe baza unui abonament personalizat, companiile mari și foarte mari le pot oferi clienților lor din orice industrie acces la Softlead Digital DNA, pentru ca acestea să devină mai performante.

Construit pe baza a peste 3.500 de activități și procese de business întâlnite în companiile din România, Softlead Digital DNA este singura aplicație care identifică ADN-ul Digital și recomandă, pe baza acestuia, toate etapele pe care trebuie să le urmeze o companie pentru o digitalizare eficientă și adaptată nevoii sale. Astfel, Softlead Digital DNA scade semnificativ riscurile eșecurilor în achiziții și implementări software și ghidează companiile spre atingerea obiectivelor de performanță de business.

Softlead Digital DNA este o soluție software ce asistă și ghidează într-un mod prietenos și facil companiile să afle care este gradul curent de digitalizare, care sunt tipurile de aplicații de care au nevoie în raport cu obiectivele de business și cu specificul industriei, care sunt cei mai potriviți funizori IT, cum se poziționează în raport cu propria competiție sau care sunt bugetele necesare achiziției software.

Prin noile tipuri de licențe de tip enterprise, dedicate companiilor mari și foarte mari, Softlead Digital DNA își propune să devină mai mult decât un instrument vital oricărui departament sau întregii organizații și, de asemenea, să fie considerat un diferențiator.

„Tot mai multe companii din industrii performante sunt în căutarea unor beneficii reale pe care să le ofere clienților și partenerilor, atât ca diferențiatori, cât și ca sprijin. În contextul nevoii de digitalizare și al contextului economic actual, pentru domenii precum Telecomunicații, Banking sau Servicii, Softlead Digital DNA este un avantaj competitiv pe care orice jucător de top în poate oferi ca susținere clienților și partenerilor săi. De aceea, lansăm un model de licențe enterprise, gândit special pentru companiile care au sute, zeci sau mii de clienți (B2B) și care vor putea beneficia de aplicație într-un format personalizat, gândit special pentru fiecare nișă în parte", spune Alexandra Roată, Co-Founder Softlead.

Conform datelor furnizate de utilizatorii Softlead Digital DNA, soluția este utilă în special în companiile mari, acolo unde procesele și activitățile de business sunt numeroase și pot genera erori și dificultăți în stabilirea etapelor de digitalizare. Peste 51% dintre utilizatorii Softlead Digital DNA sunt companii cu cifre de afaceri de peste un milion de euro, iar dintre aceștia, 19% au avut încasări de peste 10 milioane de euro. 

De asemenea, 28.7% dintre utilizatorii Softlead Digital DNA plănuiesc să aloce bugete cuprinse între 25.000 și 50.000 de euro pentru achiziții și implementări software.