Simona Matei preia, începând cu luna iulie 2022, poziția de Partener al EY România în cadrul departamentului de Audit.

Cu o experiență de 14 de ani în domeniul auditului financiar, din care 11 ani petrecuți în cadrul EY, Simona Matei coordonează un portofoliu extins de angajamente de audit financiar pentru entități care activează în domeniul serviciilor financiare (bănci, leasing, pensii, fonduri de investiții), dar şi companii multinaționale ce operează în alte industrii.

Simona a fost implicată şi în alte angajamente de asigurare, inclusiv piețe de capital, precum şi în proiecte de consultanţă în domeniul financiar-bancar.

„Provocările generate de ultimele evoluţii globale confirmă faptul că unul din cele mai importante motoare pentru stabilitatea şi creşterea sustenabilă a unui business sunt oamenii şi motivarea acestora și, prin urmare, aceasta este una dintre prioritățile mele cheie. Perioada prin care trecem în ultimii ani a contribuit fundamental la tehnologizarea şi eficientizarea multor aspecte ale vieţilor noastre profesionale şi personale, printre care şi auditul. Întrucât tehnologia deja ne-a demostrat că aproape orice este posibil, retenţia echipelor şi adaptarea acestora la noua realitate într-un mod colaborativ şi eficient ne va permite să răspundem nevoilor clienţilor noştri la cele mai înalte standarde”, a spus Simona Matei.

În afara proiectelor de audit, Simona este implicată în coordonarea şi livrarea programelor de training specifice pentru serviciile financiare, precum şi în alte proiecte legate de dezvoltarea echipelor.

Simona este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, acreditat de către ASPAAS. Deţine de asemenea certificări de trainer şi coach.

Sursă foto: EY România